reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ogarniam się....
Jaki rozmiar butów nosicie cobym w kapcie zaopatrzyła :-)
Mrsmoon - tarta szpinakowa
Ja - Zołza - sałatka serowa
Silva - soki, słodycze, owoce
Nutria - zakwas i koniecznie te coś/cosie co się z niego robi
A ja zaraz poszperam odnośnie sałatek - pamiętam że coś wymyślałam przed spotkaniem u Silvy a powtarzać się nie byłoby po gospodarsku Naszła mnie chęć na sałatkę z 3 rodzajów kapust - o ile kupię w eko - sklepie mini - z majonezem ale nie wiem czy nie pękniemy później.
Niespożywczo - ciuszki, może płytki fajne z bobasowymi muzyczkami - ja trochę mam tylko jeszcze nie obczaiłam kopiowania via laptop.
No to sałatki: kuskus + oliwki + pomidorki koktajlowe + oliwa bazyliowa tudzież ryż + ogórek zielony + kukurydza + majonez.
Jaki rozmiar butów nosicie cobym w kapcie zaopatrzyła :-)
Mrsmoon - tarta szpinakowa
Ja - Zołza - sałatka serowa
Silva - soki, słodycze, owoce
Nutria - zakwas i koniecznie te coś/cosie co się z niego robi
A ja zaraz poszperam odnośnie sałatek - pamiętam że coś wymyślałam przed spotkaniem u Silvy a powtarzać się nie byłoby po gospodarsku Naszła mnie chęć na sałatkę z 3 rodzajów kapust - o ile kupię w eko - sklepie mini - z majonezem ale nie wiem czy nie pękniemy później.
Niespożywczo - ciuszki, może płytki fajne z bobasowymi muzyczkami - ja trochę mam tylko jeszcze nie obczaiłam kopiowania via laptop.
No to sałatki: kuskus + oliwki + pomidorki koktajlowe + oliwa bazyliowa tudzież ryż + ogórek zielony + kukurydza + majonez.
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Wiesz, zważywszy na popularność to może i jeden i drugi...
Ja się zakwasowo poddaję, szczególnie teraz :-(
Z ciuszkami nie ma problemu, pisałaś zresztą....
Ja się zakwasowo poddaję, szczególnie teraz :-(
Z ciuszkami nie ma problemu, pisałaś zresztą....
andariel
mama super dwójki :]
Wam się tam niezły targ - bazarek szykuje ciuchy, wymiana, mjuzik i jedzonko zazdroszczę, jednym słowem
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Spoko, zdrowie najważniejsze Może to znak, że następnym razem u Ciebie
reklama
Podziel się: