Foxy_mama
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Foxy u mnie podobnie. Wyrywa się z pasów ale nie tylko w wózku bo w foteliku jest to samo. Teraz w foteliku jej nie zapinam ale wpinam blat. Trochę pisiedzi ale potem tak się napina że koniec jedzenia.Dziewczyny czy wasze dzieci tez odpinaja pasy w wózku i prawie wypadają ?albo przekręcają się płatając a potem jest wrzask i ciężko wyjąc ? Ja już nie mam siły ...kazdy spacer to masakra jest tak bardzo chce wyjść z wozka ...ludzie patrza na mnie jak na wariatkę gdzie kolwiek się pojawiamy [emoji849]
Kasieks kasa najlepsza. Moja zebrała kasę. Zazwyczaj prezenty były średnio trafione. Moja ma 4 aniołki na ścianę takie ala srebrne. I co ja z tym zrobię ołtarzyk.Aha,mam pytanie. Mąż będzie chrzestnym małej. Macie jakieś pomysły na prezent? Myślałam o kolczykach ale to pierwsze co przychodzi do głowy a nie chcemy zdublowac prezentu gdyby chrzestna kupiła (nie mamy z nią kontaktu żeby zapytać co kupi).mąż mówi żeby dać kasę ale to typowo meskie-dać pieniądze i nie wysilić się żeby coś wymyślić.