reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Veronika jeżeli tak to powodzenie:) życzę żeby szybko się udało;)
Foxy kurde współczuję:/ ale wiadomo od czego to i co to? Czy nadal oni nie wiedza? i jak tam u was ogółem?

Veronika - to powodzenia :) u mnie przy dwóch kreskach na teście była ciąża.

U mnie na 100% rozkręcil okres. Nie będziemy teraz starać o kolejne dziecko. Poczekamy aż skończę karmić piersią. Po prostu już się nastawilam, że mogę być w ciąży i trochę mi smutno. No ale organizm wie co robi. Nie wiem czy poradziłby sobie z wyżywieniem mnie, Tymka bo karmienie piersią i rozwijającego dziecka. Mogę tez nie mieć owulacji. To mój pierwszy okres od porodu. Mąż mi mówił żebym się nie nastawiala bo będę to przeżywać. No, ale ja już mam taki charakter. Jak staralismy się o Tymka to niby na luzie, ale gdy przychodził okres to zawsze mi było przykro. Dziewczyny dobrze, że przyszedł okres bo przez ostatnie 3 tygodnie byłam już taka klotliwa. Mąż mnie tak denerwowal:D

Foxy - a u Was odsyłaja na konsultacje z alergologiem bądź dermatologiem? Wydaje mi się, że to wygląda na alergie. No a z alergia jest tak, że wszystko może uczulac- jedzenie, sierść, środki higieniczne. Tutaj największe doświadczenie ma Kasieks.

Veronika też chciałam kupić fotelik na rower ale jak zglebilam temat to dzieci po 1,5 roku życia dopiero mogą jeździć.
Życzę powodzenia w staraniach :)

Hej dziewczyny aplikacja mi nie działała[emoji53] po aktualizacji jest ok.
Muszę nadrobić to co napisałyście.

Klaudusia wstała ok 8 i udało mi się z nią wybrać na 9 do kościoła. Ogólnie ok dała radę ale pod koniec się nudziła. To była w sumie pora jej drzemki i jak tylko wróciłyśmy do domu to padła.
Na 13 idę do mamy na grilla. To ok 3km tak że idziemy piechotką.

J.mnie wkurza ale to długa historia. Jak przyszłam z kościoła to oczywiście wszędzie syf. Już mam dostyć sprzątania po nim.
A tu jesteśmy my. Ja i moja przyjaciółka na zawsze [emoji7]
20180411_154158.jpg

Załączniki

• 20180411_154158.jpg
    20180411_154158.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 257
Super Kawoszka! Mój od wczoraj jak tylko dzieciaki przywiozłam mnie wkurza! I dziś jest w złym humorze a ciagle gada,że to ja zła chodzę! No kurde chodzę bo jak widzę tą jego zasraną minę to mi się wszystkiego odechciewa! Szymek po śniadanku się położył i zasnął i śpi jeszcze. Może będzie też w lepszym humorze bo przecież wstaje o 7 rano już i sie chce bawić! Leon nie chciał spać,pójdzie dopiero po obiadku,teraz wariuje! Ja jeszcze leżę ale zaraz się ogarniam i biorę za obiad bo ładna pogoda to chce z dzieciakami do miasta na plac zabaw i kawę! Nasz jeszcze zamknięty i dzieciaki się nudzą! Miłej niedzieli wam życzę!

KAwoszka [emoji7][emoji7][emoji7]Twój chłop powinien Cię na rękach nosić Ale z Ciebie sexy mama [emoji7] córcia tez śliczna [emoji7][emoji7]. Ja byłam już u wielu specjalistów i dupa twierdzą ze to sucha skóra poprostu .ja jestem mocnym alergikiem wiec wiem ze to napewno uczulenie tylko pytanie na co . Ja robie się czerwona po wyjściu z wody bo jest mocno chlorowana to samo na basenie . I u Alexa tez jest podobnie ,że nasila się po kąpieli , nawet takiej bez dodatków niczego ... Alergia Np jak zjadł buraka była w postaci kropek . A tu jest Kuzwa nieunikający placek . Jedynie blednie po posmarowaniu kremem a potem znów to samo .

Foxy dzięki [emoji1]
Bardzo sucha skóra to atopowa. Czasami ta atopia może doprowadzić do łuszczycy.
A jak ta maść robiona co Twoja mama przywiozła?
Kąpiel w emoientach a może w aptece coś do atopowej.
Kiedyś też miałam czerwoną skórę po wodzia i na maxa swędziała. Teraz to przeszło. Może to uczulenie na chlor. Skoro Alex nadal ma to na plecach czyli nadal ma kontakt z alergenem.
Może płyn do prania lub do płukania albo proszek.
Karmisz go jeszcze?
Może coś w ubraniu jakiś sztuczny materiał.

reklama
Do góry