reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Poranna burza ale mi chodzi ze w czasie ciąży możesz krwawic ciągle itd bo czasami jak jest za mało progesteronu to występują krwawienia i wtedy zalecają leki na lepsze zagniezdzenie ciąży

A ja pierwszy test owulacyjny zrobiłam w czwartek i był to 14 dzień cyklu-pierwsza kreska bledsza od tej drugiej i w piątek to 15 dzień cyklu obie kreski mega czerwone,dziś już negatywny! Wczoraj i przedwczoraj szaleliśmy i zobaczymy co się okaże! U nas dziś też piękna pogoda! Byliśmy powywozic śmieci na zakupach i kupić rower dla mnie! Chciałam używany ale mąż mi kupił nowy i od razu dla Leona fotel i kask :) mam nadzieję,że w poniedziałek go przywiozą. Już nie mogę się doczekać przejażdżek! Byłam po dzieciaki teraz szykują się wszystkie do spania i spokojny wieczór :) my zdorwi na szczęście!

Veronika - to staracie o dziecko?

Emol- mało które dziecko znosi dobrze inhalacje.

U mnie pewnie znowu będą schody z zajściem w ciążę. Zapomniałam już, że to wcale nie takie proste :D

Emol zdrowia dla was!!biedny Artur buziaki dla niego
Kasieks też współczuję chorobstwa byleby szybko przeszło
Poranna burza dla was też zdrówka, a co dziecka to może jeszcze wszystko wyjść po Twojej myśli:)
Veronika dołączam do pytania Poranna burzy staracie się o dziecko?
Foxy co tam u Ciebie ?? Jak plecki Małego??

reklama
Leon jak zwykle tam gdzie nogi to głowa! I no boku! I z dnia na dzień coraz ładniej raczkuje!
Poranna_burza,PatiEmma tak! Zdecydowaliśmy,że teraz bo chcę iść na studia jak Leon skończy 3 lata! Więc młodsze pójdzie razem z nim!
Dziś polerowalismy auto bo ktoś nam koszykiem od zakupów pięknie przerysował i niby wszystko nie zeszło ale i tak praktycznie nic nie widać!
Byłam u sąsiadki,wypiliśmy po małym piwku i położyłam się a mąż jeszcze gra! Modlę się,żeby rower w poniedziałek z rana przywieźli bo taka ładna pogoda aż chce się jeździć!
Porana_burza prawda czasami to nie takie łatwe! Ja nie wiem czy to nie moja pierwsza owulacja od porodu! Wcześniej nie robiłam testów owulacyjnych i nie wiedziałam czy miałam ale też nie wiadomo czy teraz się od razu uda! Fakt faktem mleko w cyckach prawie zanikło! Dobrej nocki wam życzę dziewczyny i zdrówka!

Do góry