reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Poranna burza ale mi chodzi ze w czasie ciąży możesz krwawic ciągle itd bo czasami jak jest za mało progesteronu to występują krwawienia i wtedy zalecają leki na lepsze zagniezdzenie ciąży

A ja pierwszy test owulacyjny zrobiłam w czwartek i był to 14 dzień cyklu-pierwsza kreska bledsza od tej drugiej i w piątek to 15 dzień cyklu obie kreski mega czerwone,dziś już negatywny! Wczoraj i przedwczoraj szaleliśmy i zobaczymy co się okaże! U nas dziś też piękna pogoda! Byliśmy powywozic śmieci na zakupach i kupić rower dla mnie! Chciałam używany ale mąż mi kupił nowy i od razu dla Leona fotel i kask :) mam nadzieję,że w poniedziałek go przywiozą. Już nie mogę się doczekać przejażdżek! Byłam po dzieciaki teraz szykują się wszystkie do spania i spokojny wieczór :) my zdorwi na szczęście!

Veronika - to staracie o dziecko?

Emol- mało które dziecko znosi dobrze inhalacje.

U mnie pewnie znowu będą schody z zajściem w ciążę. Zapomniałam już, że to wcale nie takie proste :D

Emol zdrowia dla was!!biedny Artur buziaki dla niego
Kasieks też współczuję chorobstwa byleby szybko przeszło
Poranna burza dla was też zdrówka, a co dziecka to może jeszcze wszystko wyjść po Twojej myśli:)
Veronika dołączam do pytania Poranna burzy staracie się o dziecko?
Foxy co tam u Ciebie ?? Jak plecki Małego??

reklama
Leon jak zwykle tam gdzie nogi to głowa! I no boku! I z dnia na dzień coraz ładniej raczkuje!
Poranna_burza,PatiEmma tak! Zdecydowaliśmy,że teraz bo chcę iść na studia jak Leon skończy 3 lata! Więc młodsze pójdzie razem z nim!
Dziś polerowalismy auto bo ktoś nam koszykiem od zakupów pięknie przerysował i niby wszystko nie zeszło ale i tak praktycznie nic nie widać!
Byłam u sąsiadki,wypiliśmy po małym piwku i położyłam się a mąż jeszcze gra! Modlę się,żeby rower w poniedziałek z rana przywieźli bo taka ładna pogoda aż chce się jeździć!
Porana_burza prawda czasami to nie takie łatwe! Ja nie wiem czy to nie moja pierwsza owulacja od porodu! Wcześniej nie robiłam testów owulacyjnych i nie wiedziałam czy miałam ale też nie wiadomo czy teraz się od razu uda! Fakt faktem mleko w cyckach prawie zanikło! Dobrej nocki wam życzę dziewczyny i zdrówka!

Do góry