reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Jadę komunikacja do szkoły. Jak mi duszno w autobusie. A nie mogę wysiąść bo spozniebsie wtedy bo kolejny za 30 min :(

Niebpamietam czy wstawialam brzuszek. Na pewno veronika i foxy widziały na insta. Ale tutaj dla pozostałych wrzucam.
IMG_20180413_134449.jpg

Załączniki

• IMG_20180413_134449.jpg
    IMG_20180413_134449.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 455
Emol śliczny brzusio [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] . No i oczywiście Ty tez super laska [emoji7][emoji41] . Ja dziś dostałam plamienia myśle ze to okres się zaczyna . Obczajcie jakie mam cykle od porodu :/
IMG_5123.JPG

Załączniki

• IMG_5123.JPG
    IMG_5123.JPG
    51,2 KB · Wyświetleń: 437
Emol zazdroszczę [emoji4] . Ja mam od pierwszej miesiączki problemy i mam pcos niestety . Najlepsze jest to ,że nawet gdy biore tabletki mam takie cykle bo w przerwach nie dostaje ale np. W trakcie brania [emoji33] . To ,że zaszłam w ciąże to naprawdę cud bo miałam wtedy cykl monitorowany niby bez owulacji [emoji14]

Kawoszka ale córa urosła;) ja się pewnie powtórzę ale z Ciebie niezła laska;)
Emol piękny piękny brzusio taki malutki zgrabniutki, a Ty taka drobinką jakbyś tylko coś pod sukienkę włożyła;)
Foxy kurde no dziwne cykle, a co do Małego to jeżeli to nie znika to kurcze tak jak Kawoszka mówi pewnie nadal Mały ma kontakt z alergenem tylko kurde wes dojdź co to jest:/ mam nadzieję że się polepszy

Hejka dziewczyny! Jak wam mija dzionek? U nas ładna pogoda! Słonko świeci czasami się zachmurzy ale cieplutko! Zapowiadają burze bo od wczoraj jakoś duszno. Dzwoniłam do południa o rower i mieli o 15.30 przywieźć a jeszcze ich nie ma. Pewnie dziś już nie pojeździmy. Leon nauczył się pokazywać nie i tak! Od środy porządne upały mają u nas być. Od jakiegoś czasu po południami jakaś taka zmęczona jestem. Najlepiej położyłabym się i spała! Kawy za dużo nie piję bo mi nie smakuje!

reklama
My byliśmy na spacerze Artur zasnął na godzinę więc tak chodziłam. było ciepło cały dzień. teraz jest 17 stopni :) jak latem! Ogólnie trochę się wyglupialismy, inhalator coraz lepiej przeżywa. Daje mu książeczkę, czytamy i te 4 min daje radę (tyle mniej więcej wdycha się ten steryd). Jutro o 12 jadę na kontrolę. Mam nadzieję że bedzie ok, mi się wydaje że jest lepiej ale wiecie jak to jest, może się okazać że jutro będzie dużo gorzej. Mam nadzieję że obejdzie się bez antybiotyku. :)

Do góry