reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol trzymam kciuki aby było wszystko ok :*
Ja od 21 we wyrku bo coś mi zimno po południu było i ogólnie do dupy się czułam! Leon 30 min temu się obudził,brzuszek go chyba bolał bo pierdział! Wypił mleczko i zasnął! Rower nie dojechał i zła jestem! Powiedziałam im jak dzwonili,że jutro do południa ma być! Jutro ma być 25 a od środy po 28 stopni! Zmykam spać bo ledwo patrzę na oczy! Dobrej nocki!

reklama
Emol - trzymamy kciuki za kontrolę.

Veronika - super, że będziesz miała rower.

U nas ok. Tylko mąż chory. Poszedł zapisać do lekarza. Tymek wczoraj podniósł się bez trzymania na nozki. Dosłownie na sekunde:)
Dziewczyny teraz w h&m jest trójpak piżamek bez stopek za 48 zł (chyba) w stylu marynistycznym dla chłopca.

Ostatnia edycja:
Poranna_burza to u nas wychodzi 12 e. Ale nie wiem czy jest promocja. Ja mam do h&m 30 km. Rzadko jeżdżę! Leon szybko wyrasta z ubranek! Myślałam,że na lato będzie miał 80 a on już 80 nosi! Spodnie 74 przykrótkawe a bluzeczki za ciasne! Na 80 mam tylko parę bodziaków! Z resztą te rozmiary to nie równe. Co sklep to inaczej!

Veronika - ja zamawiam przez internet sporo rzeczy. Właśnie z h&m dużo bo jak jestem zalogowana na ich stronie to mam za darmo wysyłkę. Ciągle są jakieś przeceny. Zamawiam nawet dla siebie jakieś pierdoly. Ostatnio kupiłam koszulkę na ramiączkach za 13.90 zł. Wczoraj przyszła dla mnie bluza z kapturem i koszulka. Teraz czekam na koszulkę na ramiączkach. Wczoraj zamówiłam te śpiochy bez stopek dla Tymka.

Ja dla siebie koszulki i topy lubię w Takko kupować. Jak dla mnie jakość spoko. Właśnie ogarnęłam chatę i klatkę schodową od razu! Leon jeszcze śpi! A rowera nadal nie przywieźli. Napiłabym się z chęcią kawy ale jakoś mi się brzydzi. Dziś piękna,słoneczna pogoda i z dnia na dzień ma być ciepłej.

Pogoda u nas ładna.fajnie bo 2 dni padało. Popołudniu czekają nas zakupy.Emilka nadal kaszle.w piątek wyjazd.martwię się żeby jej zdążyło przejść.
Pisałam w innym temacie i powiem Wam,że bardzo się zdenerwowalam.nie wiem jak można kogoś oceniać tylko po tym,że ma się inne zdanie. Nie raz tu pisalysmy różne zdania na jeden temat i nikt nikogo nie obrażał ani się nie obrażał na innych.masakra. i to dorosłe kobiety. Dobrze że jesteście normalne :D :*

Foxy jeśli podejrzewasz alergię na coś w wodzie to ja przegotowuje rano wodę do kąpieli, a wieczorem trochę podgrzewam.jeśli to woda, to na 3-4 dzień powinna być różnica. Może też być alergia na środek do prania tak jak chyba Kawoszka pisała. Spróbuj zmienić na coś dla alergików. Ja pralam w płatkach mydlanych a teraz w płynie biały jeleń (nie muszę rozpuszczac płatków i jest wygodniej)

reklama
Kasiek to tak jak na czerwcowych mamach było.
U nas też gorąco! A od jutra jeszcze bardziej ma być! Szymek chciał dziś do przedszkola na rowerze więc pojechaliśmy. Wczoraj byliśmy u teścia pod wieczór! Musiałam sprawdzić czy da radę. Ugotowałam pomidorowkę z ryżem i zaraz będą jeść. Leon zjadł i poszedł już spać! A mnie coś boli głowa ale obiecałam im,że pojedziemy na lody. Puszczę Julię trochę wcześniej i przy okazji sprawdzę czy może sama do szkoły jechać rowerem. Już w zeszłym roku chciała ale jakoś nie byłam przekonana. Niby nie daleko i prosta droga rowerowa ale przez niestrzeżony przejazd kolejowy trzeba przejechać a później przez główną drogę. Zobaczymy jak jej pójdzie. Dziś miała 2 godziny sportu przed omlipiadą i wyrąbana. Zrobiła lekcje i odpoczywa. Szymek poszedł na podwórko się bawić. Chyba wezmę tabletkę bo mi łeb pęknie :/

Do góry