reklama
Poranna_burza
Fanka BB :)
Emol - i jesteś zadowolona z tego wózka? Rączka jest wysuwana? Bo ja musze trochę podnosić rączkę ze względu na wzrost.
kasieks
U nas 23° w cieniu i piękne słońce. Dominikowi cieknie z nosa ale spędził godzinkę na balkonie bo żal mi go było trzymać w domu cały dzień.
Mały podrapal sobie nos.muszę czymś posmarować żeby się szybko zagoiło.zrobił też sam 2 kroki.z ciuszków przechodzimy na "86".
ja mam spacerówke x-lander 3w1 i też szukam czegoś lżejszego.
Emol i Burza zdrówka
Mały podrapal sobie nos.muszę czymś posmarować żeby się szybko zagoiło.zrobił też sam 2 kroki.z ciuszków przechodzimy na "86".
ja mam spacerówke x-lander 3w1 i też szukam czegoś lżejszego.
Emol i Burza zdrówka
Poranna_burza
Kasieks- gratulacje dla Dominika! Super. Zdrówka dla Was także. Duży chłopczyk. Wczoraj byłam w sklepie z wózkami i przeglądałam. Obecnie korzystam z Bebetto Murano i on waży 14 kg. Ten mutsy waży 8,7 kg.
Poranna_burza
Emol - My musimy mieć regulowana chyba. Ile wzrostu ma Twój maz?
Emol
180. Ale tak jak mówię my mamy taki model. Może inny model ma z regulacją. Dużo wózków widzę naszych i ogólnie tej firmy.Emol - My musimy mieć regulowana chyba. Ile wzrostu ma Twój maz?
Wizyta NFZ 26.04
reklama
My też mamy 3w1 i w sumie jakoś nie wydaje mi się ciezka w sumie jak narazie nam wystarczy tak m się wydaje
Emol , Poranna burza zdrówka życzę bo i ja chora:/,dostałam antybiotyk bo oczywiście u mnie zatoki tak że nic na oczy nie widziałam i ucho jeszcze :/
Dziewczyny powiedzcie bo kurcze Mała zrobiła kupę ja poszłam tyle że po wodę więc chwila a pupa taka czerwona jak poparzona wygląda czym to smarować i kurde od normalnej kupy w ciągu minuty może się zrobić taką pupa??
Kasieks duży ten Twój chłopak dobrze niech rośnie i zdrówka zycze
Emol , Poranna burza zdrówka życzę bo i ja chora:/,dostałam antybiotyk bo oczywiście u mnie zatoki tak że nic na oczy nie widziałam i ucho jeszcze :/
Dziewczyny powiedzcie bo kurcze Mała zrobiła kupę ja poszłam tyle że po wodę więc chwila a pupa taka czerwona jak poparzona wygląda czym to smarować i kurde od normalnej kupy w ciągu minuty może się zrobić taką pupa??
Kasieks duży ten Twój chłopak dobrze niech rośnie i zdrówka zycze
Podziel się: