reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

U nas było słonko ale niezbyt ciepło. Mąż umył wszystkie okna a potem uciekł zmienić koła w samochodzie ;).Emilka spędziła pół dnia z koleżanką i jak się okazało to objadaly się lodami :).pochowalam kurtki i buty zimowe.mąż przyniósł doniczki z piwnicy. W tym roku zamiast kwiatków będę sadzic na balkonie tylko warzywa i owoce.już wyrosło kilka sadzonek ale dokupie jeszcze kilka innych. Potrzebuję też mnóstwo ziemi ;)

reklama
Mam mam wózek 3in1 i mam spoko spacerówkę :p używamy od 4 miesiąca bo rozkłada się na płasko a Alex miał za długie nogi do gondoli [emoji23][emoji23] mam mamas&papas pixo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam też 3w1 i przełożyłam jakoś w połowie stycznia. Jak tylko mały wyrósł z fotelika do niemowlaków jakoś na początku stycznia to mam w aucie zawsze spacerówkę Quatro po Szymku jeszcze. Ona też ma pozycję leżąca. Z tej spacerówki od wózka 3w1 mały zjeżdża bo ona jest jakaś taka duża. Mąż mi właśnie działa na nerwy bo gnije! I dzieciaki jak coś gadały albo chodziły to przeszkadzały księciuniowi. Oczywiście wczoraj była sprzeczka przez Julię bo najlepiej jakby zachowywała się tak jak on by tego chciał! Czyli najlepiej fruwała i się nie odzywała i siedziała w swoim pokoju cały dzień! Właśnie go zjechałam i jak tylko Leon się obudzi to biorę dzieciaki bo ciepło i wychodzimy. A on niech se gnije cały dzień! Będzie miał spokój przynajmniej! Wczoraj już mu coś jebło późnym popołudniem i od tego czasu zgrzyty! Miałam piersi z kurczaka dziś robić ale tak się zastanawiam czy ma to sens. Wychodzę i możemy zjeść na mieście a on niech robi co chce! Ale mam nerwy!!!!

my mamy 3w1 spacerowka jest ok ale kupiłam lżejsza i jeżdżę nią teraz. Tamta gondola i spacerowka będzie dla drugiego bobasa.

Byliśmy u lekarza. Artur jest przeziebiony ale tyle leków dostał wyksztusnych i na katar. Mam nadzieję że mu pomoże. Bo kiepsko się czuję. Ja też bo mnie zarazil. Ale wiecie... matka nie może być chora. Taka ładna pogoda i nie wychodzimy. :(

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Moja Quatro też jest leciutka i przede wszystkim niska. Kupiłam ją pod siebie bo ja niska ;) u nas 26 stopni,słonko ale czasami zajdzie bo chmurki. Mimo to i tak cieplutko i dziś nie wieje. Obiad zjedliśmy ale nie chce mi się nigdzie wychodzić. Dzieciaki na podwórku. Taka ładna pogoda Leon by mógł na powietrze. Ale jak ja z nim nie pójdę to książę się nie ruszy,żeby z nim iść.

Emol zdrówka dla was
Prawda,matka nie może być chora. A jak już jest chora to i tak musi wszystko zrobić. Nie ma,że leży cały dzień w łóżku!

reklama
Dzisiaj się posprzeczalam z moim w nocy bo ja zawalone zatoki, zatkany nos, ciągle mi z niego leci, gardło boli u do tego w nocy ciągle do Artura bo a to smoczek podac, a to pogłaskać. A że mam wadę wzroku to często jest tak że nie widzę tego głupiego smoczka w nocy. I przy płaczu Artura ja szukam i szukam go. Już wkurzona budzę męża bo kurze sobie smacznie śpi. To on ze głupią jestem i głupio postepuje, po co go budzę, przecież on o tu leży i pokazuje mi smoczek. A ja po prostu jestem ślepa! Jak się wkurzylam to powiedziałam ze niech sam sobiebwstaje do Artura bo ja chora jestem i chce się wyspać. Poszłam do salonu spać na kanapę i słyszałam Artura więc chodziłam a on spał i nie słyszał. Więc się wkurzylam chodzić po całym domu więc wróciłam do łóżka. O 5 Artur się już prawie ubudzil ale puscilam szum z Youtube i tak trochę jeczal ale spał do 7. Potem wyrobiłam ich do salonu i spałam do 10 ale tak naprawdę przespalam w sumie z 4-5h. Najgorsze jest to że jak już sie ubudzilam to potem prsez chorobę znowu zasnąć nie mogłam.

My mamy spacerowke parasolke jole. Ale model nie pamiętam. Ogólnie dużo ich widzę na miescie

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Do góry