reklama
Kawoszka u nas to jest tak że za długo Mała przetrzymali bez wód nędzy nędzy druga rzecz to nosiła długo "patyk" na biodra i nie można jej byli na brzuch kłaść w sumie to nie było jak bo z przodu wystawało takie coś, i ona długo główki nie trzymała dobrze piąstki miała pozaciskane generalnie wzmożone napięcie,choć ostatnio wyczytałam w karcie ze szpitala że obniżone ale ci d regabilitreha mówią że wzmożone no i tak oo to u nas się wszystko zlozylo
Kawoszka81
Fanka BB :)
Nic nie szkodzi.
Oj to maleńka się namęczy ale rechabilitacja na przykurcz mięśni na pewno pomoże. Znam podobny przypadek u chłopca i pomogło. Pewnie w domu też musisz z nią ćwiczyć.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to maleńka się namęczy ale rechabilitacja na przykurcz mięśni na pewno pomoże. Znam podobny przypadek u chłopca i pomogło. Pewnie w domu też musisz z nią ćwiczyć.
Kawoszka81
Moja gwiazda jak wczoraj nie spała prawie cały dzień no to co było trudno nazwać spaniem. Tak o 18 ledwo zjadła pół porcji kaszy i spać. To położyłam się z nią w sypialni. Pan tatuś uczył się do zaliczenia. Ona padła o 18 z minutami a wstała o 6 rano. 12 godzin spania a wierci się raz w jedną raz w drugą stronę.
Teraz od rana krzyk wrzask marudzenie. Posmarowałam jej dziąsła i dalej marudzi, posadziłam dałam pudło z zabawkami i dalej nic. Włączyłam Binga na youtube już spokuj. Nie chce uczyć jej oglądania ale czasem tylko to pomaga a kto nauczył tatyś jak lokomotywę Tomka włączał.
Nie jadę na zakupy. Sypało całą nic. Zima jak na Boże Narodzenie. Umówiłam się z mamą na poniedziałek.
Biorę się zamieszjanie mam wrażenie że mnie jutro teściowa nawiedzi. Zazwyczaj jak mam takie przeczucie to się sprawdza. Ona jest dzisiaj u córki 80km od nas. Wraca wieczorem to na pewno się zjawi.
A i zagęściłam mleko rano kleikiem. Wczoraj wypiła mniej a dzisiaj 250ml a tak to 330 samego mleka.
Teraz od rana krzyk wrzask marudzenie. Posmarowałam jej dziąsła i dalej marudzi, posadziłam dałam pudło z zabawkami i dalej nic. Włączyłam Binga na youtube już spokuj. Nie chce uczyć jej oglądania ale czasem tylko to pomaga a kto nauczył tatyś jak lokomotywę Tomka włączał.
Nie jadę na zakupy. Sypało całą nic. Zima jak na Boże Narodzenie. Umówiłam się z mamą na poniedziałek.
Biorę się zamieszjanie mam wrażenie że mnie jutro teściowa nawiedzi. Zazwyczaj jak mam takie przeczucie to się sprawdza. Ona jest dzisiaj u córki 80km od nas. Wraca wieczorem to na pewno się zjawi.
A i zagęściłam mleko rano kleikiem. Wczoraj wypiła mniej a dzisiaj 250ml a tak to 330 samego mleka.
Poranna_burza
PatiEmma - powodzenia na rehabilitacji. My też mamy dzisiaj. A w przyszłym tygodniu zaczynamy na NFZ.
Kasieks- a jak samopoczucie na diecie?
Veronika - a dlaczego chcesz zapisać do fizjoterapeuty Leona ?
Emol - super, że wyjazd się udał.
Kawoszka - dołączyłam do dziewczyn jakiś czas temu. Mam nadzieję, że nie będę przeszkadzać. Urodziłam synka w połowie lipca.
Dziewczyny przeczytałam wszystko. U nas nie ma ząbków, a synek bardzo lubi jeść jedzenie w całości. Dostaje miękkie warzywa do rączki. Zdarza się też, że zjada surowe jabłko itp. Zresztą on chce jeść wszystko co ja. My mamy puzzle. Tak jak pisała Emol, gdy dziecko zaczyna raczkowac są juz mało potrzebne syn rozchodzi się, gdzie tylko chce.
A u nas... Oparzylam się w rękę i to bardzo mocno. Na szczęście już lepiej. Tymek jeszcze nie siedzi chociaż próbuje. Ostatnio tylko marudzi. Dzisiaj wstał o 4:20. Zaczal w nocy wstawać w łóżku, raczkuje przez sen. Podobnie jak Dominik. Kasieks nadal mały tak się rusza w nocy? Powoli planujemy urlop w czerwcu.
Kawoszka - dołączyłam do dziewczyn jakiś czas temu. Mam nadzieję, że nie będę przeszkadzać. Urodziłam synka w połowie lipca.
Dziewczyny przeczytałam wszystko. U nas nie ma ząbków, a synek bardzo lubi jeść jedzenie w całości. Dostaje miękkie warzywa do rączki. Zdarza się też, że zjada surowe jabłko itp. Zresztą on chce jeść wszystko co ja. My mamy puzzle. Tak jak pisała Emol, gdy dziecko zaczyna raczkowac są juz mało potrzebne syn rozchodzi się, gdzie tylko chce.
A u nas... Oparzylam się w rękę i to bardzo mocno. Na szczęście już lepiej. Tymek jeszcze nie siedzi chociaż próbuje. Ostatnio tylko marudzi. Dzisiaj wstał o 4:20. Zaczal w nocy wstawać w łóżku, raczkuje przez sen. Podobnie jak Dominik. Kasieks nadal mały tak się rusza w nocy? Powoli planujemy urlop w czerwcu.
Emol
Artur już noc miał niespokojna. Od 2 zaczął tak głośno się rzucać po łóżku i jeczal przez sen ze nie spałam. Od 4 już niebspal alee plakal i krzyczał. Masakra. Odalismy paracetamol, maść na zęby. Spaliśmy może 30 min bo o 6.30 pobudka i znowu jeczenie. Już mam podniesione ciśnienie bo nie lubię tak mało spać w nocy, a jeszcze dzień zapowiada się koszmarnie.
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
Kawoszka81
Spoko nie ma sprawy. [emoji4]PatiEmma - powodzenia na rehabilitacji. My też mamy dzisiaj. A w przyszłym tygodniu zaczynamy na NFZ.
Tu nikt nikogo nie wygania.
Foxy to pewnie pamięta jak z czerwcowego tematu paniusie nas wyrzuciły dlatego założyłam ten [emoji4].
Kawoszka81
Jego to tak na zęby bierze. Musisz to przetrzymać. A potem będą kolejne i tak przez dwa lata [emoji4]Artur już noc miał niespokojna. Od 2 zaczął tak głośno się rzucać po łóżku i jeczal przez sen ze nie spałam. Od 4 już niebspal alee plakal i krzyczał. Masakra. Odalismy paracetamol, maść na zęby. Spaliśmy może 30 min bo o 6.30 pobudka i znowu jeczenie. Już mam podniesione ciśnienie bo nie lubię tak mało spać w nocy, a jeszcze dzień zapowiada się koszmarnie.
Ostatnia edycja:
reklama
Kawoszka81
U mnie zapowiada się piękna pogoda ale nie wybieram się na spacer z powodu chlapy. Temoeratura 2 stopnie na plusie.
Moja niunia narudziła i posadziłam ją w łóżeczku dałam zabawki i poszłam szykować deserek włączyłam karuzalę i poszłam zmywać. No i jakaś cisza nastała. Ja przychodzę a ona śpi na siedząco.
Od rana walcze z praniem.
Dostałam sms'a dzisiaj mata przyjedzie to zrobię zdjęcie.
Moja niunia narudziła i posadziłam ją w łóżeczku dałam zabawki i poszłam szykować deserek włączyłam karuzalę i poszłam zmywać. No i jakaś cisza nastała. Ja przychodzę a ona śpi na siedząco.
Od rana walcze z praniem.
Dostałam sms'a dzisiaj mata przyjedzie to zrobię zdjęcie.
Podziel się: