reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

veronika dobrze że badanie wyszło po Twojej myśli;) to teraz będziesz musiała poopiekowac się mężem jak się rozchorował Kasielsk współczuję okres to masakra jakaś ,ja to tęsknię za czasem kiedy go nie było;)
Poranna burza gratuluję że Mały już wstaje !!
Emol dobrze że się dobrze czujesz i że się weekend udał;)
U nas pomalenku od jutra zaczynamy znów rehabilitację, wychodzą nam dwie jedynki na dole i Mała to taki marudziel, ledwo daje ogarnąć dom jedzenie przy takim marudzeniu, mam do was pytanie bo jemy już stałe pokarmy i dziś była taka kupa w boleściach przepraszam że opisuje ale tak płakała,macie coś na to? Więcej jabłka wody czy co kurcze jak ulzyc

reklama
A i też muszę kupić puzzle w sumie o dywaniku jakoś nie myślałam sama nie wiem co wybrać,abEmol twoje puzzle mi się podobają, bo mamy takie małe ale że zwierzątkami i wszystko z nich wypada kurde:/

Kawiarka śliczna Mala , mam pytanie ma świetną kurtkę;) gdzie kupiliście?
Dzięki [emoji4]. W grudniu na wyprzedaży w Reserved chyba kosztowała 139 a nam się udało za 49 [emoji4]. Kaptur jest odpinany i w pasie ma sznureczki do zwężania z tyłu jest dłuższa. Sporo osób mnie zaczepiało gdzie ją kupiłam. Ja lubię ubrania tej marki i z mężem jak jesteśmy na zajupach to zawsze coś dla siebie kupimy no a teraz dla małej.
Może jeszcze są gdzieś na wyprzedaży.
Zanim Klaudia się urodziła to kupiliśmy tam za 29 zł kombinezonik granatowy w sumie dla chłopca ale to nie widać też był super ale już za mały przydał się na jesień.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Pati emma. Kup sliwke suszona na bazarze. Zblenduj świeże jabłko ze 1-2śliwka. Powinno pomóc. I staraj się podać jakoś wodę. Może być herbatka albo sok jabłkowy jeśli chcesz podawać soki.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Ja nie miałam takich problemów z Leonem. Daje mu często jabłko,śliwkę,wodę do picia. Żadko soczki. Dzisiaj było torchę spokoju bo Szymek był u kolegi do po południa a Julka do wieczora u koleżanki. Teraz robi matmę bo w weekend miała Łaby,nie robiła,zaraz kolacja i do spania. Zrobię jej zaraz śniadanie na jutro i spokój już. Jak misie jutro po południu nie chce jechać do Konsulatu :/ ale całe przed południe z mężem ;) Leon zazwyczaj śpi o tej porze :)

veronika dobrze że badanie wyszło po Twojej myśli;) to teraz będziesz musiała poopiekowac się mężem jak się rozchorował Kasielsk współczuję okres to masakra jakaś ,ja to tęsknię za czasem kiedy go nie było;)
Poranna burza gratuluję że Mały już wstaje !!
Emol dobrze że się dobrze czujesz i że się weekend udał;)
U nas pomalenku od jutra zaczynamy znów rehabilitację, wychodzą nam dwie jedynki na dole i Mała to taki marudziel, ledwo daje ogarnąć dom jedzenie przy takim marudzeniu, mam do was pytanie bo jemy już stałe pokarmy i dziś była taka kupa w boleściach przepraszam że opisuje ale tak płakała,macie coś na to? Więcej jabłka wody czy co kurcze jak ulzyc
Ja Klaudi dawałam śliwki ze słoiczka chyba to była śliwka z jabłkiem. To się unormuje z biegiem czasu. Ja teraz wiem że moja jak zje kaszę to idzie jej ciężej a jak zje jogurcik albo deserek do bączka puści i już cała pielucha.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kawoszka coś mibw tel przestawia na kawiarkę;) ale kurtka superrr,muszę zobaczyć bo się zakochałam w niej:p
Emol dzięki jutro zobaczę ta śliwkę, ale powiedz mi namoczyć ja najpierw w wodzie?i później zblendowac? Lejik że mnie:/

reklama
Do góry