reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

veronika dobrze że badanie wyszło po Twojej myśli;) to teraz będziesz musiała poopiekowac się mężem jak się rozchorował Kasielsk współczuję okres to masakra jakaś ,ja to tęsknię za czasem kiedy go nie było;)
Poranna burza gratuluję że Mały już wstaje !!
Emol dobrze że się dobrze czujesz i że się weekend udał;)
U nas pomalenku od jutra zaczynamy znów rehabilitację, wychodzą nam dwie jedynki na dole i Mała to taki marudziel, ledwo daje ogarnąć dom jedzenie przy takim marudzeniu, mam do was pytanie bo jemy już stałe pokarmy i dziś była taka kupa w boleściach przepraszam że opisuje ale tak płakała,macie coś na to? Więcej jabłka wody czy co kurcze jak ulzyc

reklama
A i też muszę kupić puzzle w sumie o dywaniku jakoś nie myślałam sama nie wiem co wybrać,abEmol twoje puzzle mi się podobają, bo mamy takie małe ale że zwierzątkami i wszystko z nich wypada kurde:/

Kawiarka śliczna Mala , mam pytanie ma świetną kurtkę;) gdzie kupiliście?
Dzięki [emoji4]. W grudniu na wyprzedaży w Reserved chyba kosztowała 139 a nam się udało za 49 [emoji4]. Kaptur jest odpinany i w pasie ma sznureczki do zwężania z tyłu jest dłuższa. Sporo osób mnie zaczepiało gdzie ją kupiłam. Ja lubię ubrania tej marki i z mężem jak jesteśmy na zajupach to zawsze coś dla siebie kupimy no a teraz dla małej.
Może jeszcze są gdzieś na wyprzedaży.
Zanim Klaudia się urodziła to kupiliśmy tam za 29 zł kombinezonik granatowy w sumie dla chłopca ale to nie widać też był super ale już za mały przydał się na jesień.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Pati emma. Kup sliwke suszona na bazarze. Zblenduj świeże jabłko ze 1-2śliwka. Powinno pomóc. I staraj się podać jakoś wodę. Może być herbatka albo sok jabłkowy jeśli chcesz podawać soki.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Ja nie miałam takich problemów z Leonem. Daje mu często jabłko,śliwkę,wodę do picia. Żadko soczki. Dzisiaj było torchę spokoju bo Szymek był u kolegi do po południa a Julka do wieczora u koleżanki. Teraz robi matmę bo w weekend miała Łaby,nie robiła,zaraz kolacja i do spania. Zrobię jej zaraz śniadanie na jutro i spokój już. Jak misie jutro po południu nie chce jechać do Konsulatu :/ ale całe przed południe z mężem ;) Leon zazwyczaj śpi o tej porze :)

veronika dobrze że badanie wyszło po Twojej myśli;) to teraz będziesz musiała poopiekowac się mężem jak się rozchorował Kasielsk współczuję okres to masakra jakaś ,ja to tęsknię za czasem kiedy go nie było;)
Poranna burza gratuluję że Mały już wstaje !!
Emol dobrze że się dobrze czujesz i że się weekend udał;)
U nas pomalenku od jutra zaczynamy znów rehabilitację, wychodzą nam dwie jedynki na dole i Mała to taki marudziel, ledwo daje ogarnąć dom jedzenie przy takim marudzeniu, mam do was pytanie bo jemy już stałe pokarmy i dziś była taka kupa w boleściach przepraszam że opisuje ale tak płakała,macie coś na to? Więcej jabłka wody czy co kurcze jak ulzyc
Ja Klaudi dawałam śliwki ze słoiczka chyba to była śliwka z jabłkiem. To się unormuje z biegiem czasu. Ja teraz wiem że moja jak zje kaszę to idzie jej ciężej a jak zje jogurcik albo deserek do bączka puści i już cała pielucha.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kawoszka coś mibw tel przestawia na kawiarkę;) ale kurtka superrr,muszę zobaczyć bo się zakochałam w niej:p
Emol dzięki jutro zobaczę ta śliwkę, ale powiedz mi namoczyć ja najpierw w wodzie?i później zblendowac? Lejik że mnie:/

reklama
Do góry