reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Fajnie Emol,że wyjazd się udał. U nas -3 ale mi zimno :/ siedzę właśnie w poczekalni i tak się zastanawiam jak mnie zbada. Bo dziś termin na badanie szyjki macicy w kierunku raka. A pytała czy chce z USG to bym 32e musiała płacić. Hmmm... Dziwne. Jak wejdę to powiem lekrce podejrzenia i zobaczymy co powie.

reklama
Emol
Moja siedzi na kocu ale wkurza mnie to ciągłe rozkładanie i składanie no i z koca bardziej się kurzy.
O tej piszesz to też bym kupiła ale taj jakbyśmy jechali do moich rodziców albo do teściów bo tam nie ma dywanów a dziecko na podłodze nie będzie się bawiło.
A napisz nie jest za cienka ta mata w sensie że jakby mała się przewróciła to tak trochę ogroniła by tyłek.

Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app

Chyba ma 1 cm grubości. Na pupę jest ok, tak samo jak upada na plecy. Czasami jak poleci tak że głowa uderzy to czasami płakał ale bardziej z dezorientacji niż aby go bolało bo siniaka nie miał. Są to 4 puzzle w rozmiarze 60x60cm

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

A widzisz puzzle ja myślałam o takiej macie co można ją zwinąć jak dywanik.
Znalazłam taką 1cm z jednej strony szachownica z drugiej alfabet po polsku ale wielka 180×180.
Poszukam jeszcze a jak nie to może puzzle kupię. Ja sprzątam cały ten grajdołek na noc bo kot kiedyś zasnął na kocu na podłodze.

A tak swoją drogą to też myślałam nad zakupem tej maty piankowej z puzzli bo ta jego duża mata się śliska i bawić się na niej bawi ale nie może raczkować. Ale mąż mi wybił ten pomysł z głowy bo rano bym musiała rozkładać i wieczorem składać. Mam dywan w pokoju Szymka i czasami go przenoszę do salonu jak mały się bawi.

Tak się zajęłam dzieckiem i zupą dyniową dla małej że wygotowała się woda w garnku do gotowania na parze z moim obiadem. Śmierdzi z całym mieszkaniu. [emoji35] może uda mi się garnek uratować.

Zamówiłam dywanik gruby na 1cm polskiej firmy dwustronny.

Patrzcie gdyby ta owca tzn.Mela zaginęła to nie wiem co by było.[emoji21][emoji5]
1521468084-0551baf39bdc7908-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Weronika to 4 puzzle więc nie nie narozkladasz :) ja mam ciągle rozłożona.I Artur na tej macie nauczył się siadać, czorakowac.
No jak wolisz l, ale wg mnie puzzle bardziej stabilne są niż dywaniki-mata
42ba439bd9d5fe43d7834c1f9d4f5844.jpg

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Do góry