reklama
Emol
Fanka BB :)
no 2 kreski sa? sa. A to ze trochę inaczej niż zwykle, oj tam
U nas był moment czyli tydzień gdzie Artur zjadł 210 i też to było jeszcze 1. Teraz juz tak nie je. Woli nieco częściej (2,5h) i je po 150-180 ml.
Ja mam okulary i mój Artur nie przyzwyczaił się. Nadal chce ściągać za każdym razem. Są już stare i zniszczone więc i tak jakoś będę zmianiac a te będę miała po domu
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
U nas był moment czyli tydzień gdzie Artur zjadł 210 i też to było jeszcze 1. Teraz juz tak nie je. Woli nieco częściej (2,5h) i je po 150-180 ml.
Ja mam okulary i mój Artur nie przyzwyczaił się. Nadal chce ściągać za każdym razem. Są już stare i zniszczone więc i tak jakoś będę zmianiac a te będę miała po domu
Veronika_k
Hejka! My już po śniadaniu! U nas pada śnieg! Co prawda nie nasypało dużo ale biało jest! Julia ma dzisiaj maraton 40 km. Ale ja nie będę stała w tą pogodę! Mąż musi jeszcze księgowość robić! Chciałam jechać na bazarek ale nie chce mi się w tą paskudną pogodę! Dzieciaki się bawią a ja jeszcze we wyrku We wtorek muszę kupić ze 2 plastikowe boxy na ubranka po Leonie. Trochę się tego zebrało a w kartony już się nie mieści. Parę leży na kartonie i jeden worek na śmieci cały! Narazie nie sprzedaje,mąż wywiezie do przychodni do piwnicy. Emol ja nie wiem jak mam ten test odczytać! Są dwie kreski ale jedna jest pozioma,przez cały test a jedna pionowa do połowy :/ pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło.
Veronika_k
Jakoś nie za bardzo chce być w tej ciąży! Nie mogę spać,mam mnóstwo myśli. Mąż mnie wkurza od kilku dni! Też mam kiepskie samopoczucie Mój mąż od kilku dni dziwnie się zachowuje!! Nie wiem co jest grane. Przytłacza mnie to wszystko. Na dodatek Szymon zrobił się nie grzeczny. Przez ten weekend nic tylko wycie i kłótnie. Odechciewa się wszystkiego!
Veronika_k
Cześć dziewczyny! Mój mąż się rozchorował a to teraz wiem czemu te ostatnie dni taki jakiś dziwny był! Leon też kilka dni przed przeziębieniem jest paskudny. Ma to po tatusiu. Czekam aż przyjedzie z przychodni bo pojechał terminy do środy poodmawiać.Ja mam termin na 10.30 potem pojadę bo te pudła i mleczko dla małego. Szymka odbiera dziś znajoma bo idzie się bawić tam do kolegi z przedszkola,a że ona 2 tyg temu urodziła to muszę coś dla małej kupić. A tak wgl dziewczyny u nas we wiosce parę dzieciaczków się urodziło a wioskę dalej 15 i w drugą stronę kolejna wioska 12. Także będzie miał kto rojbrowac w przedszkolu Leon o 23 na mleko pobudka i już o 5! Mąż mnie o 2 obudził bo już go brało przeziębienie i zaś zasnąć nie mogłam! Także piję już 2 kawę bo pół przytomna chodzę
Kasiek jak samopoczucie?
Emol jak wizyta u babci?
My też na wakacje wybieramy się do mojej babci do Pl.
Kasiek jak samopoczucie?
Emol jak wizyta u babci?
My też na wakacje wybieramy się do mojej babci do Pl.
Kawoszka81
Veronika to miałaś przeboje. Ale tak to jest jak facet jest chory to już katastrofa.
U nas zimno minus 5 nigdzie nie wychodzimy siedzimy obydwie w domu.
Dziewczyny chciałam kupić małej matę piankową na podłogę. Pierwszą matę schowałam bo jest już za śliska została góra plastikowa do zabawy no to jest zestaw 123 rosnę z dzieckiem. Widziałam te maty na allegro tylko zależy mi na gruper i nie na takiej ogromniestej max 100×150 cm. Widziałam z polskim alfabetem tylko taką dużą.
Jak macie coś podobnego to napiszcie jak to się użytkuje.
Święta tylko dotknąć. W kwietniu zaczynamy remont mieszkania. Zakładamy klimę no i po tym malowanie naprawa sufitów (pękła nam płyta) przeróbka szafek w kuchni i w końcu zmywarka [emoji4]. Mam strasznie wysuszone dłonie przez to ciągłe mycie. Ale powiem Wam że wolę jak mojego nie ma w domu. Wtedy wszystko zrobię swoim rytmem a nie tylko chodzę za nim i zbieram to co zostawia. Ryby nakarmi to karmy nie schowa. Zje najruszy nie zestrze. Wrrr
Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app
U nas zimno minus 5 nigdzie nie wychodzimy siedzimy obydwie w domu.
Dziewczyny chciałam kupić małej matę piankową na podłogę. Pierwszą matę schowałam bo jest już za śliska została góra plastikowa do zabawy no to jest zestaw 123 rosnę z dzieckiem. Widziałam te maty na allegro tylko zależy mi na gruper i nie na takiej ogromniestej max 100×150 cm. Widziałam z polskim alfabetem tylko taką dużą.
Jak macie coś podobnego to napiszcie jak to się użytkuje.
Święta tylko dotknąć. W kwietniu zaczynamy remont mieszkania. Zakładamy klimę no i po tym malowanie naprawa sufitów (pękła nam płyta) przeróbka szafek w kuchni i w końcu zmywarka [emoji4]. Mam strasznie wysuszone dłonie przez to ciągłe mycie. Ale powiem Wam że wolę jak mojego nie ma w domu. Wtedy wszystko zrobię swoim rytmem a nie tylko chodzę za nim i zbieram to co zostawia. Ryby nakarmi to karmy nie schowa. Zje najruszy nie zestrze. Wrrr
Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app
kasieks
U mnie -5° i nadal duży wiatr.samopoczucie kiepskie.boli mnie brzuch a mały całą noc się budził z płaczem. Jestem wykończona. Teraz zasnął więc włączyłam pralkę, piję kawę i muszę się zabrać za obiad.Dziś fasolka po bretonsku. Popołudniu muszę iść do lidla.baaardzo mi się nie chce.
Kawoszka zmywarka fajna sprawa. Ja mam od wakacji i jestem mega zadowolona. Idę do tej kuchni. Miłego dnia wszystkim.
Kawoszka zmywarka fajna sprawa. Ja mam od wakacji i jestem mega zadowolona. Idę do tej kuchni. Miłego dnia wszystkim.
reklama
Emol
U babci ok. Dziadek ciągle Artura na kolanach trzymał, przytulal. Mówił że on taki grzeczny itd. I w porównaniu do jego innych prawników to Artura mógłby na całe wakacje brać bo grzeczny i wychowany. Jest to 2 mąż babci więc on ma jeszcze dzieci z 1 małżeństwa i tam też jest chłopiec urodzony w wakacje ale to jest masakra. Dziecko naśladuje rodziców a rodzice w ogóle nieodpowiedzialni. I spotkał dziadek sasiada to się chwalil i to jak.
Byłam też u mojej chrzestnej, pogadaliamy, pyszna roladę i kluski śląskie zjadłam. Uwielbiam.
Byłam też u mojej chrzestnej, pogadaliamy, pyszna roladę i kluski śląskie zjadłam. Uwielbiam.
Podziel się: