reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ale jak go chce tak na sobie aby zasnal to też nie chce. Odpycha sie. Ja już nie wiem. :/ a pewnie o 19 bedzie no dapadal a ja go kapie o 20-.-
Jutro jedziemy do mojej babci. I wrócimy w niedzielę czyli na weekend. Musimy zrobić 300 km. Zobaczymy jak młody to przeżyje. Mam nadzieję ze bedzie grzeczny. I zależy o której się skubaniec obudzi to o tej wyjedziemy. Coś czuję że będę na nogach 5.30

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

reklama
Haha Kawoszka to dziś spokojniejszy dzień miałaś! Ja się nie napiję bo mam zaś zgagę :( wgl po wszystkim mam zgagę! Już mnie to po mały wnerwia! Jutro rano zrobię test! Leon spał 2 godziny,teraz się bawi. Ja już poprasowałam i grugi raz odkurzyłam. Teraz się nudzę. Obiad już zrobiłam,dziś szybko bo chili con carne ;) ale smaczne! Wczoraj brzuch mnie bolał jak na @ ale jeszcze do niej czas. Dziś też mnie pobolewa. Wyszła bym z chęcią na spacer ale popaduje co chwilę! Dziś mam taką ochotę na sprzątanie,że hej! Wgl góry mogłabym przenosić :) a jak u was?
Z tego co wiem po sobie i znam takie przypadki u innych kobiet to przed okresem zawsze mam wielką ochotę na sprzątanie. Na pewno dostaniesz.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kawoszka ale mnie nic takiego nigdy nie brało a już na pewno nie na tydzień przed okresem. Jutro zrobię test a w poniedziałek mam termin do pitologa. Foxy a może też zaciazylas? :D

Pitolog [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]sikam , Niee pewnie znów się jakieś cysty robią :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Artur zasnął 19.15. Niech przęspi się do 20. To go wykapie o 21. Mąż już wtedy powinien wrócić z pracy

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

U nas dziś spanko godzinę później bo mąż wcześniej wrócił i mogli chłopaki wyjątkowo dłużej zostać. Normalnie chodzą o 18 a Julka o 19. W weekendy godzinkę później. Szymek był tak nauczony od malutkiego a teraz Leon. Potem daje mu na śpiku ok 22.30 i śpi do rana,czasami i też bez mleczka. Muszę go po mału oduczać bo będzie problem jak z Julą i Szymonem.

U mnie wcześniej było tak. Szedł spać chwilę po 20 i spał do 7. Teraz idzie spać o 20 i wstaje mi 4.30-5.30 ale zamierzam mu to wydłużyć, udając ze sama śpię

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Haha Emol myślisz,że synuś da ci dłużej pospać? Ja czasami też nie idę jak chłopaki już nie śpią. Potrafię im tak do godziny wydłużyć a oni wtedy że sobą rozmawiają :D

reklama
U mnie cały dzień padał deszcz a teraz śnieg. Znów ma być temperatura na minusie.
Czeka mnie jutro sprzątanie i prasowanie. Zazdroszczę, że macie to za sobą.
Dominik kąpie się ok.19 a zasypia ok.20.o 5 mleko i śpi do 6 czasem 7.jak wyjątkowo wstanie raz na jakiś czas po 8 to jestem szczęśliwa bo należę do śpiochów.
Ja też mam ochotę na sprzątanie przed okresem.

Do góry