reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

A ja nie wiem co dziś się moim stało! Tzn Juli i mężowi. Cały wieczór głupoty gadali i chichrali się jakby się starych śmierdzących skarpet nawąchali! Przynajmniej było wesoło! Dziś przebrałam Juli szafę i 2 worki zamarłych ciuchów!

reklama
Veronika semestr zdany, wszystkie przedmioty za pierwszym podejściem. Teraz kolejny semestr, i niestety późno kończę. No ale może kolejny będzie bardziej łaskawy. Dobrze że mąż trochę z Julią gada, miłej na pewno jest

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiek wspolczuje nie wyspania, i mam nadzieję że juzjbedzie lepiej jak juz jstesciej na zoltym:) u nas dzis tez taka średnia noc Mała cos stekala to wzięłam do siebie do lozka i cała noc się przewracala i kopała,glowa mi peka
Veronika Popieram Emol dobrze że maz rozmawia i żartuje z Julka

Przypomniałam sobie pytanie o kaszkę ;).ja robię tak jak w przepisie. Zazywczaj jest 150ml mleka i 3-4 łyżki kaszki.to 1 porcja.czasem robię trochę mniej i dodaje zmiksowane owoce. Tak żeby objętościowo było tyle ile kaszki wg.oryginalnego przepisu :)

A co do kaszek to Leon na początku jadł chętnie a późnej przez jakiś czas nie chciał! Chyba się przejadł! Teraz już znowu je! Ja kupuję z Milupa tej firmy co mleko pije. I też z HiPP w słoiczkach bo konsystencja inna. Trochę taka bardziej lejąca się niż te które robię sama. Wychodzą jednak trochę suchsze. Ja już zmęczona. Zaraz wykąpie Szymka a mąż nnaszykuje Leona w piżamkę. Dzisiaj to mój mąż był u fryzjera! Włosy ściął na krótko :o

Artur kaszki jadł tak. Robiłam połowę porcji niż to co w przepisie i blendowalam owoc i mu dodawałam. Mniej więcej w ml tyle ile powinna mieć porcja ale jest owoc w połowie bo on niechętnie je bez owocna, za Mdla

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dominik je samą kaszkę ale robię z owocami żeby miał urozmaicone :).też robię w proporcjach pół na pół. Aha i napisałam że na mleku bo ja kupuję bezmleczne ze względu na alergie małego.są jeszcze z mlekiem do przygotowania z wodą.

Noc średnio ale nie musiałam go nosić. Miałam sporo sprzątania, prania i prasowania. Jutro jeszcze jedno pranie i prasowanie tego z dzisiaj.mam nadzieję że wyschnie żeby nie zostało na kolejny tydzień. Emilka ma dużo nauki bo czekają ją 2 sprawdziany i 3 kartkówki. Masakra z tą szkołą.
Dominik robi nową rzecz. Raczkuje na kolanach a po chwili pupka w górze i raczkuje na dłoniach i stopach.po chwili znów na kolanach i tak na zmianę.śmiesznie to wygląda :-D.

reklama
Dziewczyny pomóżcie :( to trwa już od grudnia ... chodzimy ciagle do lekarza i mówią ze to sucha skóra ... używałam już wszystkiego a jest coraz gorzej, coraz więcej tego cholerstwa ...
1520793147-c8a0108bc8f8d8e8-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry