reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Aha i jak już w tym wykąpiesz to nie musisz niczym dziecka dodatkowo smarować żadnym kremem czy oliwką bo to naprawdę jest tłuste i nawilża super skórę! Emol taką kaszkę manna miał właśnie Szymon i to wcale nie z przegrzewania. Lekarze sami nie wiedzieli od czego ale póki co mamy spokój. Już po pierwszym użyciu była różnica! A gdybym wiedziała ,że nasza Ziaja taka dobra to bym wcześniej używała! Wgl Ziaje sobie chwale! Sama dla siebie używam kremu oliwkowego do rąk i paznokci!
Veronika_k
U nas ok! Ja zmęczona bo Szymon z Leon o 7 gotowi do życia byli Tylko dłużej polezeliśmy a w południe wyruszyliśmy! Pogoda ładna,niby pochmurno ale dziś było 19 stopni. Więc pojechaliśmy pospacerować nas Rhein. Po spacerku poszliśmy na obiad i tak wróciliśmy do domu ok 16. Chwilę oddychaliśmy i dzieciaki szykować do spania. Ja teraz na forum,mąż gra ale zaraz znikam bo chcemy w końcu jakiś film od początku do końca obejrzeć bo ja zazwyczaj już na samym początku zasypiam. Jutro znowu pranie,sprzątanie itp. Dziewczyny miłego wieczorku wam życzę!
kasieks
Foxy myślę że to alergia. Nie wiem czy na mleko bo może też być na inne rzeczy. U Dominika też bardziej widać po kąpieli ale szybko robi się jaśniejsza. Ja używam latopic emulsje do kąpieli i smarowania ale możesz spróbować Ziajki bo na pewno będzie taniej.ja próbowałam różnych emolientow i u mojego latopic działa więc nic już nie zmieniam bo efekty są ogromne. Mam nadzieję że szybko znajdziesz przyczynę wysypki i coś co Alexowi pomoże :*
kasieks
Weekend bardzo szybko zleciał. Pogoda była piękna. Dzień byłby udany gdyby Emka nie wyprowadzala mnie z równowagi. Nie dość że nie chce się uczyć tylko sciemnia to jeszcze wszystko trzeba powtarzać po kilka razy. Jak chcę żeby coś zrobiła to najlepiej stać przy niej i pilnować. Ja albo zwariuje albo pójdę do apteki po jakieś tabletki bo nie wytrzymam nerwowo.A niby z dziewczynami łatwiej.Na pewno nie z moją...
reklama
Emol
Foxy u mnie jest 18 stopni i chłodno w mieszkaniu a i tak miał na plecach w jednym miejscu. To może być również jak w wózku wozisz a za grubo ubierzesz.
No ale mówię ci co lekarz mi powiedział. A ja właśnie też staram się go nie przegrzewac więc mnie to zdziwiło.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
No ale mówię ci co lekarz mi powiedział. A ja właśnie też staram się go nie przegrzewac więc mnie to zdziwiło.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: