reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

A ja nie wiem co dziś się moim stało! Tzn Juli i mężowi. Cały wieczór głupoty gadali i chichrali się jakby się starych śmierdzących skarpet nawąchali! Przynajmniej było wesoło! Dziś przebrałam Juli szafę i 2 worki zamarłych ciuchów!

reklama
Veronika semestr zdany, wszystkie przedmioty za pierwszym podejściem. Teraz kolejny semestr, i niestety późno kończę. No ale może kolejny będzie bardziej łaskawy. Dobrze że mąż trochę z Julią gada, miłej na pewno jest

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiek wspolczuje nie wyspania, i mam nadzieję że juzjbedzie lepiej jak juz jstesciej na zoltym:) u nas dzis tez taka średnia noc Mała cos stekala to wzięłam do siebie do lozka i cała noc się przewracala i kopała,glowa mi peka
Veronika Popieram Emol dobrze że maz rozmawia i żartuje z Julka

Przypomniałam sobie pytanie o kaszkę ;).ja robię tak jak w przepisie. Zazywczaj jest 150ml mleka i 3-4 łyżki kaszki.to 1 porcja.czasem robię trochę mniej i dodaje zmiksowane owoce. Tak żeby objętościowo było tyle ile kaszki wg.oryginalnego przepisu :)

A co do kaszek to Leon na początku jadł chętnie a późnej przez jakiś czas nie chciał! Chyba się przejadł! Teraz już znowu je! Ja kupuję z Milupa tej firmy co mleko pije. I też z HiPP w słoiczkach bo konsystencja inna. Trochę taka bardziej lejąca się niż te które robię sama. Wychodzą jednak trochę suchsze. Ja już zmęczona. Zaraz wykąpie Szymka a mąż nnaszykuje Leona w piżamkę. Dzisiaj to mój mąż był u fryzjera! Włosy ściął na krótko :o

Artur kaszki jadł tak. Robiłam połowę porcji niż to co w przepisie i blendowalam owoc i mu dodawałam. Mniej więcej w ml tyle ile powinna mieć porcja ale jest owoc w połowie bo on niechętnie je bez owocna, za Mdla

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dominik je samą kaszkę ale robię z owocami żeby miał urozmaicone :).też robię w proporcjach pół na pół. Aha i napisałam że na mleku bo ja kupuję bezmleczne ze względu na alergie małego.są jeszcze z mlekiem do przygotowania z wodą.

Noc średnio ale nie musiałam go nosić. Miałam sporo sprzątania, prania i prasowania. Jutro jeszcze jedno pranie i prasowanie tego z dzisiaj.mam nadzieję że wyschnie żeby nie zostało na kolejny tydzień. Emilka ma dużo nauki bo czekają ją 2 sprawdziany i 3 kartkówki. Masakra z tą szkołą.
Dominik robi nową rzecz. Raczkuje na kolanach a po chwili pupka w górze i raczkuje na dłoniach i stopach.po chwili znów na kolanach i tak na zmianę.śmiesznie to wygląda :-D.

reklama
Dziewczyny pomóżcie :( to trwa już od grudnia ... chodzimy ciagle do lekarza i mówią ze to sucha skóra ... używałam już wszystkiego a jest coraz gorzej, coraz więcej tego cholerstwa ...
1520793147-c8a0108bc8f8d8e8-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry