reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dodam ze niczego nie zmieniłam ,itd . Najbardziej pokazuje się po kąpieli . Chociaż stosuje krochmal + emolienty ... już nie wiem co robić
[emoji24][emoji22][emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy jeżeli to jest czerwona taka jakby kaszka manna na skorze/pod skórą to nam lekarz powiedział że od ogrzewania.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Veronika No w szpitalu tak stwierdzili wcześniej ale lekarz mówi ze nie możliwe ze napewno skory nie nawilżam...

A jakie te emolienty stosujesz? Szymek miał chrostki najpierw na buzi a później na ramieniach. Miał maści robione itd ale nie pomagały. Dopiero jak zaczęłam go w ziajce kąpać od Leona to zeszło i póki co nie ma.

Emol No tak trochę to przypomina twój opis tylko ze moje dziecko chodzi lekko ubrane bo się poci odrazu a spi w krótkich bodach . Wiec ja już sama nie wiem co to za cholerstwo :/

Veronika ja stosuje oilatum. A wkleisz mi Zdj tej ziajki ? Mama mi przywiezie

Ja to stosuje dla Leona od narodzin i tak przypadkiem dla Szymka co się okazało,że chrostki poznikały. To wyglada jak olwika ale jak myjesz dziecko to robi sie biała woda!! Polecam!!!
IMG_20180311_193936.jpg

Załączniki

• IMG_20180311_193936.jpg
    IMG_20180311_193936.jpg
    227 KB · Wyświetleń: 185
reklama
Do góry