reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emilka lepiej ale mi cieknie z nosa i mały też więcej kicha:(.

Super, że Tymek zaczął raczkowac. Gratulacje, niepotrzebnie się martwiłas:).

Ja z Emilką dostalysmy tulipany od męża. Miło z jego strony że pomyślał sam z siebie :)

U nas pogoda średnia- pochmurnie i +8°. Dominik dziś marudził. Pewnie przez katar chociaż zastanawiam się kiedy ma być skok rozwojowy. kilka razy stanął sam.tylko raz się przewrócił ale stoi bardzo niepewnie.

reklama
To pomoże
cecd1fe27a2395d6998717df1ce9e619.jpg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Poranna burza nasze gratulacje:) to bardzo miły prezent zrobił dla mamy
Emil dobrze ze się dobrze czujesz i Arturem ślicznie wygląda dużym chlopak
Kasiek dużego zdrówka wam życzę
U nas jakoś tak szybko te dni lecą ostatnio ze jakoś ostatnio dnia brakuje kurde, my ćwiczymy na piłce mam nadzieję że i moja nadrobić waszych chłopców kurcze bardziej to się przewraca mam nadzieję że ruszy dalej mój kochany leniuszek

Hejka dziewczyny! U mnie poranek jak zwykle! Wcześnie wstać,śniadanie do szkoły,pracy i w domu. Nie wyspałam się. Wczoraj nie mogłam zasnąć,przewracam się co chwilę z boku na bok. Wszystkie kości mnie bolą. Nie wiem czemu. Może po gimnastyce. Ale nigdy mnie nie bolały kości. Miałam małe zakwasy i to wszystko a teraz masakra jakaś. Nogi,dupa,plecy! Ani leżeć ani siedzieć! Zjadłam z Leonem śniadanko i położyłam go spać! Zaraz biorę się za sprzątanie,dziś też klatkę schodową muszę umyć! Wczoraj mąż wcześniej skończył,zjedliśmy wszyscy razem kolację,chłopaki poszli spać,ja prasowalam,mąż zamawiał t-shirty i bluzy do pracy i grał, Julia czytała nam Biblię(dla dzieci) :) i tylko pół kosza z brudami więc pranie po niedzieli dopiero :) Dziś spokojny dzień mam. Jutro z rana na zakupy bo po południu ma były do dzieci przyjechać. Dziewczyny wczoraj Leonowi kupiłam z Avent taki fajny kubek bez żadnego dziubka bo on nie chciał z innych ze smoczkami pić wody a z tym sobie świetnie radzi! Trochę się pooblewa ale mimo to i tak daje radę! U nas dziś pochurno i ma padać więc na spacer nie wyjdziemy! Emol dobrze,że się świetnie czujesz! Zmęczenie to normalne. powiedz mi masz jeszcze mleko w piersiach? Ja Leona nie karmię od początku grudnia a mleko jeszcze jednak mam :/ hmmm dziwne to. Wiem,że Julkę jak odstawiłam i Szymka to moment i nie było. A teraz już 3 mies Po karmieniu i nadal jest.

Byliśmy dzisiaj na ostatnim szczepieniu. Artur waży 9.5 kg 72 cm (ale wzrost tam zanizaja) kawał chłopa, nawet jak gorzej je przez zęby to i tak mówił lekarz ze jest duzy

Nie mam mleka. Nic mi się Nie wylewa. Ale może przez ciążę zara znowu się zacznie robić. Ciągle zastanawiam się czy w ogóle karmić piersią. Bo dziecko urodze w październiku i od razu szkoła więc raczej ciazlo będzie utrzymać laltacje.

Hmmm...mi się nie wylewa samo z siebie tylko jak nacisnęłam to pryska. Ale też się zastanawiam,że już dawno nie powinno. Może dlatego nie mam owulacji? Hmmm.

Cześć dziewczny :* Długo nie pisałam z dwóch powodów :p po pierwsze cholerka nie zaktualizowałam aplikacji babyboom i nie przychodziły mi powiadomienia , wiec myślałam ze nikt się tu nie odzywa :x a drugi powód to nagła wizyta teściowej w moim domu bo pokłóciła się z „idealną” drugą synową o to,że pije wódkę i piwo zajmując się dziećmi ;)...ogólnie przekonała się ze jest tam mega patola i uciekła do nas :/ . Wchodziła mi w dupę za przeproszeniem ale ja mam ją w nosie :p zawsze przecież to ja byłam nienormalna :p . Idiotka . Dziś poleciała do domu i jest spokój . U Alexa dobrze , ma 8 zębów ,wazy 8.900 i tez staje sama na kilka sekund jak się zagapi ;p nie chce pic sam z butelki ale je wkoncu więcej pokarmów stałych ,spi w nocy tak różnie zależy od dnia ale o 19 zasypia o 1 wstaje jeść i spi do 6 najczęściej Wiec nie ma tragedii :) . Zaraz was nadrobię :*[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Veronica- wizyta u fryzjera zawsze poprawia humor. Kubeczek bardzo fajny. Ja kupiłam kubek 360 stopni i Tymek nie jest nim zainteresowany.

Kasieks - mi też cieknie z nosa. Super, że Dominik wstaje. Gratulacje.

Emil - super kurtka. Skąd? Muszę coś kupić dla Tymka. Fajnie, że dobrze czujesz. Może dasz radę kilka miesięcy karmić piersią? Chociaż początki kp są krępuje bo leci itp. Musisz przemyśleć...

PatiEmma - będą efekty. My ćwiczymy już ponad 5 miesięcy.

Foxymama - super, że Alex je stałe pokarmy chętniej. Wow ile Macieju zębów! Gratulujemy wstawania.

Dziewczyny, a ile Wasze dzieci jedzą kaszki?

Do góry