reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mąż w pracy. Ja już spokojnie sobie siedzę i odpoczywam. Artur dzisiaj oprócz 30 min marudzenoa po 16 był grzeczny. Mam nadzieję ze dzisiaj da mi się wyspać z okazji dnia kobiet.
Ogarnelam sobie paznokcie (oczywiście sztucznie przedluzane bo swoich nie potrafię zapuscic). Zakaz zjem kolację. Może poczytam rozdział książki :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Veronika może głowa Cię boli od ciśnienia. Nie wiem jakie u Ciebie ale w Polsce było niskie.

Poranna Burza dużo zdrówka. Mnie i Emilke znów złapał katar.mały na razie tylko kicha ale poza tym ok.daję mu witaminę C.

Ja dziś byłam na szybkich zakupach i ogarnęłam kuchnię.mąż był u pediatry po receptę na mleko.
Dominik od wczoraj kilka razy stanął bez trzymania na ok.3-4 sekundy i 2 razy udało mu się z tej pozycji usiąść bez wywracania. biłam mu brawo ale nie wiedział o co chodzi. Robi to nieświadomie, np.gdy się zapatrzy w telewizor ;).

Foxy, PatiEmma i Mamamiłka co tam u Was słychać?

Ostatnia edycja:
Emol mąż w pracy? Ja byłam po mojego o 19,zaraz idę spać bo ledwo patrzę na oczy. Kasiek może być,że niskie bo pada deszcz. U mnie Julia zaczyna się smarkać. Pęcherz mnie bolał i przy sikaniu ale zrobiłam termofor i przeszło. Pewnie dlatego,że mi wczoraj zimno bylo cały dzień. Dziewczyny miłej nocki!

Tak. Mąż od końca lutego zmienił pracę. Z nauki jazdy na autobusy miejskie. I jeździ. Cały miesiąc dali mu na 2 zmianę. Czyli ok 14 do ok. Północy jeździ. Ale weekendy ma wolne. :)ale kwiecień będzie już normalny czyli po 2 tyg na każdej zmianie.

Artur na dzień kobiet przebudzil się o 4, zjadł mleko i od razu zasnął i spał do 7.20. Taki prezent :)

W Niemczech nie obchodzą dnia kobiet! Leon też dziś po 4 wypił mleczko i spał dalej. Obudził się razem ze Szymkiem przed 7. Dzieciaki zjadły śniadanko, Julka poszła do szkoły Szymek się bawił a Leon leżał w łóżeczku i patrzył na Szymka. Mąż dziś jechał później niż zwykle. Leon wstał teraz o 11 i zjadł drugie śniadanko a teraz zadowolony się bawi. Ja już też to co miałam zrobić to zrobiłam. Jadę po 12 do miasta,pójdę do fryzjera,zetnę trochę końcówki bo raz,że mam za długie i za ciężkie włosy a dwa zniszczone. Na 14 muszę być u mojej polki dentystki bo mnie ząb boli. Byłam u jednego Niemca ale powiedział,że zęby zdrowe. Ciekawe,że zdrowe i boli :/ Szymek do mojej mamy pójdzie a Julka do teściowej. Później ich odbiorę. U nas pochmurno,popaduje i zimny wiatr wieje.

Kasieks - dziękuje. U mnie właśnie też katar. jak Wy dzisiaj z Emilką?

Emol - łaskawy Artur. Jak się czujesz ?

Veronika - miałam kiedyś perypetię z jednym zębem. Dentystka założyła mi plombę, a mnie ten ząb bolał i bolał, ale tak, że ledwo wytrzymywałam... byłam raz, a ona, ze nic... drugi nic... w końcu zrobiła mi prześwietlenie. Okazało się, że musiałam mieć zrobione leczenie kanałowe. Ząb został ledwo odratowany. Wszystko przez to zwlekanie... nadal mam mrowienie w tym zębie. Już mi inny dentysta sprawdzał, czy mi zrobiła dobrze tego zęba, ale niby ok.

U mnie dzień kobiet od rana. Najpierw dostałam nowy telefon on męża. Bo narzekałam, ze wychodzą mi słabe zdjęcia. Potem przyszedł teść z kwiatkiem i suszarką na naczynia :D, a przed chwilą Tymek zaczął RACZKOWAĆ !!! Jestem taka z niego dumna :))))

Widzisz Poranna_burza a miało być w przeciągu 4 tyg! Martwiłas się na zapas i to nie potrzebnie! Brawa dla Tymka! Buziaczek od ciotki forumowiczki! Ja właśnie siedzę na fotelu u dentysty,Leon siedzi na podłodze i się bawi. Godz temu byłam u fryzjera umilić sobie dzień! Ścięłam końcówki ale nie na prosto tylko pocieniowane,musiała mi głowie umyć bo inaczej nie da rady i 40e zapłaciłam! Maskara jaki tu jest fryzjer drogi! Ale co tam przynajmniej mam fajnie ścięte i mi ułożyła! Już byłam się mężowi pokazać :)

Poranna burza czuję się dobrze, jakbym w ciąży nie była. Tylko że w ciągu dnia zmęczona jestem.

reklama
Gratulacje dla Tymka:)
A to Artur który zawozi z tatą kwiatki do babci[emoji2] [emoji2] [emoji2] dzisiaj jest 10-12 stopni więc Artur już tylko w kurtce
7af57d1db190194f8ee1d7e2684aacb2.jpg
7a654b5637aeba12d5d8d25c335f30b2.jpg

Do góry