reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mąż w pracy. Ja już spokojnie sobie siedzę i odpoczywam. Artur dzisiaj oprócz 30 min marudzenoa po 16 był grzeczny. Mam nadzieję ze dzisiaj da mi się wyspać z okazji dnia kobiet.
Ogarnelam sobie paznokcie (oczywiście sztucznie przedluzane bo swoich nie potrafię zapuscic). Zakaz zjem kolację. Może poczytam rozdział książki :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Veronika może głowa Cię boli od ciśnienia. Nie wiem jakie u Ciebie ale w Polsce było niskie.

Poranna Burza dużo zdrówka. Mnie i Emilke znów złapał katar.mały na razie tylko kicha ale poza tym ok.daję mu witaminę C.

Ja dziś byłam na szybkich zakupach i ogarnęłam kuchnię.mąż był u pediatry po receptę na mleko.
Dominik od wczoraj kilka razy stanął bez trzymania na ok.3-4 sekundy i 2 razy udało mu się z tej pozycji usiąść bez wywracania. biłam mu brawo ale nie wiedział o co chodzi. Robi to nieświadomie, np.gdy się zapatrzy w telewizor ;).

Foxy, PatiEmma i Mamamiłka co tam u Was słychać?

Ostatnia edycja:
Emol mąż w pracy? Ja byłam po mojego o 19,zaraz idę spać bo ledwo patrzę na oczy. Kasiek może być,że niskie bo pada deszcz. U mnie Julia zaczyna się smarkać. Pęcherz mnie bolał i przy sikaniu ale zrobiłam termofor i przeszło. Pewnie dlatego,że mi wczoraj zimno bylo cały dzień. Dziewczyny miłej nocki!

Tak. Mąż od końca lutego zmienił pracę. Z nauki jazdy na autobusy miejskie. I jeździ. Cały miesiąc dali mu na 2 zmianę. Czyli ok 14 do ok. Północy jeździ. Ale weekendy ma wolne. :)ale kwiecień będzie już normalny czyli po 2 tyg na każdej zmianie.

Artur na dzień kobiet przebudzil się o 4, zjadł mleko i od razu zasnął i spał do 7.20. Taki prezent :)

W Niemczech nie obchodzą dnia kobiet! Leon też dziś po 4 wypił mleczko i spał dalej. Obudził się razem ze Szymkiem przed 7. Dzieciaki zjadły śniadanko, Julka poszła do szkoły Szymek się bawił a Leon leżał w łóżeczku i patrzył na Szymka. Mąż dziś jechał później niż zwykle. Leon wstał teraz o 11 i zjadł drugie śniadanko a teraz zadowolony się bawi. Ja już też to co miałam zrobić to zrobiłam. Jadę po 12 do miasta,pójdę do fryzjera,zetnę trochę końcówki bo raz,że mam za długie i za ciężkie włosy a dwa zniszczone. Na 14 muszę być u mojej polki dentystki bo mnie ząb boli. Byłam u jednego Niemca ale powiedział,że zęby zdrowe. Ciekawe,że zdrowe i boli :/ Szymek do mojej mamy pójdzie a Julka do teściowej. Później ich odbiorę. U nas pochmurno,popaduje i zimny wiatr wieje.

Kasieks - dziękuje. U mnie właśnie też katar. jak Wy dzisiaj z Emilką?

Emol - łaskawy Artur. Jak się czujesz ?

Veronika - miałam kiedyś perypetię z jednym zębem. Dentystka założyła mi plombę, a mnie ten ząb bolał i bolał, ale tak, że ledwo wytrzymywałam... byłam raz, a ona, ze nic... drugi nic... w końcu zrobiła mi prześwietlenie. Okazało się, że musiałam mieć zrobione leczenie kanałowe. Ząb został ledwo odratowany. Wszystko przez to zwlekanie... nadal mam mrowienie w tym zębie. Już mi inny dentysta sprawdzał, czy mi zrobiła dobrze tego zęba, ale niby ok.

U mnie dzień kobiet od rana. Najpierw dostałam nowy telefon on męża. Bo narzekałam, ze wychodzą mi słabe zdjęcia. Potem przyszedł teść z kwiatkiem i suszarką na naczynia :D, a przed chwilą Tymek zaczął RACZKOWAĆ !!! Jestem taka z niego dumna :))))

Widzisz Poranna_burza a miało być w przeciągu 4 tyg! Martwiłas się na zapas i to nie potrzebnie! Brawa dla Tymka! Buziaczek od ciotki forumowiczki! Ja właśnie siedzę na fotelu u dentysty,Leon siedzi na podłodze i się bawi. Godz temu byłam u fryzjera umilić sobie dzień! Ścięłam końcówki ale nie na prosto tylko pocieniowane,musiała mi głowie umyć bo inaczej nie da rady i 40e zapłaciłam! Maskara jaki tu jest fryzjer drogi! Ale co tam przynajmniej mam fajnie ścięte i mi ułożyła! Już byłam się mężowi pokazać :)

Poranna burza czuję się dobrze, jakbym w ciąży nie była. Tylko że w ciągu dnia zmęczona jestem.

reklama
Gratulacje dla Tymka:)
A to Artur który zawozi z tatą kwiatki do babci[emoji2] [emoji2] [emoji2] dzisiaj jest 10-12 stopni więc Artur już tylko w kurtce
7af57d1db190194f8ee1d7e2684aacb2.jpg
7a654b5637aeba12d5d8d25c335f30b2.jpg

Do góry