reklama
Poranna burza to fajnie jak tak sie rozgadal mam nadzieje ze i dzis bedzie dobrze, a my zaczynami cwiczyc na pilce choc nie powiem weejebd byl dosc leniwy wiec cwiczylysmy tylko troche,ale dzis juz bedzie wiecej
Verobika to dobrze ze sie umowilas do ginexa,to bedzie wiadomo
Foxy u nas przed wczoraj chyba byla jakas kryzysowa noc bo non stop pisk i ryk ale moze to zeby sama nie wiem, moze i u was gdzies tam sie jakis skrada
Verobika to dobrze ze sie umowilas do ginexa,to bedzie wiadomo
Foxy u nas przed wczoraj chyba byla jakas kryzysowa noc bo non stop pisk i ryk ale moze to zeby sama nie wiem, moze i u was gdzies tam sie jakis skrada
Poranna_burza
Fanka BB :)
Veronika - moj tez uwielbia kabelki.
PatiEmma- dzisiaj dla odmiany byl ryk. No i szlo beznadziejnie. My tez cwiczymy w domu
PatiEmma- dzisiaj dla odmiany byl ryk. No i szlo beznadziejnie. My tez cwiczymy w domu
Veronika_k
Ogolnie w tym ostatnim czasie jestem jakaś wyciszona. Ale właśnie moja córka mi podniosła ciśnienie! A czym? Jak zwykle rykiem nad matmą! Nie mam już sił na nią!
kasieks
Dominik przestał wymiotowac ale zębów nowych nie widzę. Za to znów się ślini. Noce średnio. Odkąd się położy do północy budzi się co chwilę. Czasem się nawet nie kładę. Potem już spokojniej. O 5 mleko i 7-8 pobudka.kable kocha. Dziś pstrykal światło rybkom i zrzucił mi lampkę.na szczęście nic się nie stało. Nie nadążam za nim .
kasieks
Veronika ja też mam dość szkoły. Nie dość że Emilka chorowała i musi wszystko nadrobić to jeszcze we ferie ma przeczytać lekturę, nauczyć się melodii na flet i do testu z przyrody z pierwszego semestru.plus oczywiście nieszczęsne ułamki. Też nie mogę jej zagonic do nauki.nie mam już nerwów do niej
Veronika_k
Kasiek mnie też podbrzusze pobolewa jak na okres. Od soboty i nawet myślałam,że dostanę a tu lipa. E tam już nawet zaczęliśmy się cieszyć Mąż codziennie o tym gada Dziewczyny w jakich fotelikach wozicie swoje maluchy? Kurde ja mam maxi Cosi Pebble ale Leon już się nie mieści :/ i przez czas jazdy wścieka się,drze papę. Rozmawialiśmy z mężem o zakupie normalnego od 9-18. Niby Leon ma przeszło 9 kg ale one są od 9 msca. I nie wiem. U nas nocka nie za wesoła. 3 razy co 3 h pobudka. Padam. Na dodatek co dziennie chociaż na pół godz muszę się położyć bo nie daje rady :/
reklama
Emol
Veronika my mamy cybex pallas i on jest 9-36 i uważam za dobry wybór i ma 4 gwiazdki. Ale każdy robi jak uważa i mi ze wam nie pasować taki przedział wagowy. A co do wagi i miesiąca to bardziej moim zdaniem patrzymy na wagę i czy dziecko siedzi niż na miesiące. Bo taki rozstrzal w 7 miesiącu jest ze jedne bobasy ważą z 7 kg a inne ponad 9. Więc ciężko napisać np miesiąc aby waga była jednoznaczna.
Podziel się: