reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

No właśnie Emol o to mi chodzi. Leon ma 8 msc a wagę trochę większą jak na ten wiek. My chcemy kupić maxi Cosi Tobi albo Rubi. Chcieliśmy wczoraj przez neta ale jaowei do męża,że lepiej jak pojedziemy do sklepu i przymierzyć bo Leon to jednak kawał chłopa i żeby nie było,zeza 2 lata za mały będzie i nowy trzeba będzie kupić. Szymek jeździł do 3 lat w tym przedziale i dalej by jezdził tyle,że coś się z pasami porobiło i nie mogłam więcej naciągnąć i go zapiąć. Dlatego kupiłam mu jak miał 3 lata 15-16 z Cybex. Leon jak będzie tylko mógł to będzie jak najdłużej jezdził w tym przedziale no chyba,że waga nie pozwoli albo trzeba będzie odstąpić młodszemu ;) Emol kiedy masz wizytę?

reklama
Veronika Artur jeździ już w tym od niedawna. Od 2 tygodni jakoś. A wagę 9 kg miał w połowie stycznia. Jak zaczął już długo i sztywno sie utrzymywać w siadzie to my zmieniliśmy.
Wizytę mam w czwartek.

Dominik jeździ jeszcze w kubełkowym.nie wiem co to za model ale bardzo szeroki. Mały się jeszcze mieści ale nie bardzo odpowiada mu pozycja półleżąca podczas jazdy (chyba że śpi ).na razie szukam większego.
Mały znów wymiotowal ale tylko rano.później było ok.nowych zębów nadal nie widzę ale dolne jedynki też długo wychodziły. Czekamy dalej.
Okres dostałam i oby skończył się jak najszybciej.

U nas nie wiem co jest grane ,chyba kolki albo już sama nie wiem ... ciagle płacz i taki brzuszek wzdęty+ zaparcia ... już nic nie pomaga ani jabłko ,ani śliwka ,nic kompletnie pod żadna postacią .... jedynie kropelki na kolkę łagodzą ten brzuszek trochę ...Kasiek to życzę żeby szybko się przebiły ząbki i okres się skończył . Emol i Veronika jak się czujecie ?:* i co u reszty dziewczyn ??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zwykłe bo nie dostałam recepty na tamto a nie chciałam znów mu zmieniać [emoji33] . Emol to kciuki za wizytę [emoji7]

Foxy mama - Biedny Alex :( moze szkodzi mu to zwykle mleko. Foxy masujesz mu brzuszek ?

Kasieks - Mam nadzieje, ze u Dominika to zeby.

U nas slabo. Cale dnie marudne. W nocy malo spie bo Tymek uderza caly czas glowa o lozko albo je. Przekladam go kilkanasie razy nizej.

reklama
Poranna burza moje dziecko niecierpi masaży [emoji33] od urodzenia się złości jak się próbuje . Nawet myc brzucha nie lubi oczywiście robie to ale szybko [emoji85]

Do góry