reklama
Gratulacje dla Artura niwych umiejetnosci
Ja dzis zjadlam 3(pomyslalqm odstepstwo od diety i tak sie chce slodkiego) no to terqz mam ,chodze jak struta tak mi niedobrze:/
Dzisiaj bylysmy na pobraniu krwi rano,bylam gotowa a nawet przyszykowqlqm sie psychicznie na wisk pisk a tu zaskoczenie siedziala sobie u mnie na kolqnach i nic nawet nie zajeknela,panie w recepcji pytaly czy zrezygnowalysmy z pobierania krwi a ja mowie(oczywiscie dumna jak paw) ze bylq pobrana a Mala nawet nie zaplakala
Ja dzis zjadlam 3(pomyslalqm odstepstwo od diety i tak sie chce slodkiego) no to terqz mam ,chodze jak struta tak mi niedobrze:/
Dzisiaj bylysmy na pobraniu krwi rano,bylam gotowa a nawet przyszykowqlqm sie psychicznie na wisk pisk a tu zaskoczenie siedziala sobie u mnie na kolqnach i nic nawet nie zajeknela,panie w recepcji pytaly czy zrezygnowalysmy z pobierania krwi a ja mowie(oczywiscie dumna jak paw) ze bylq pobrana a Mala nawet nie zaplakala
Emol
Fanka BB :)
Pati super! Ja odebrałam betę. 2 dni temu było prawie 2000 (6 tydzień) ale podobno się poddają co drugi dzień więc mamy 3700 więc dzisiaj albo jutro zaczynam 7 tydzień. Po przeliczeniu termin mam na 4.10. Ale jak będę u giną to się dowiemy dokładnie. Bo przy pierwszej ciąży miałam prawie 2 tyg różnicy między om. A usg.
Poranna_burza
Pati Emma - dzielna mala. Super. My mielismy raz pobierana krew w przychodni. Maly plakal, ale byly 3 proby pobrania.
Emol - gratuluje. W sumie juz niebawem bedziesz miala pierwsze prenatalne badanie. Az sie teskni do czasow ciazy.
My nie kupujemy ubranek z sieciowek. Nie mam do nich dostepu, jedynie internet. Rozmiary sa tak rozne, ze ciezko trafic. Kupuje na ogol polskie ubranka.
Emol - gratuluje. W sumie juz niebawem bedziesz miala pierwsze prenatalne badanie. Az sie teskni do czasow ciazy.
My nie kupujemy ubranek z sieciowek. Nie mam do nich dostepu, jedynie internet. Rozmiary sa tak rozne, ze ciezko trafic. Kupuje na ogol polskie ubranka.
Ostatnia edycja:
Foxy_mama
Emol gratulacje [emoji7] Pati dzielna dziewczynka twoja córeczka [emoji7] . Jak ten czas leci 10 lutego poznałam płeć mojego Alexa a to już taki duży chłopczyk [emoji7][emoji23]. Koleżanka dodała dziś filmik jak bije serduszko jej dziecka aż mi się żal zrobiło ze mam pusto w burzuchu haha [emoji23][emoji41] ale spoko minie po nie przespanej nocy hahahah ja nie jem pączka ani jednego ostanio nie przestrzegalam diety i cierpiałam strasznie ale dalej żarłam teraz koniec z tym muszę dbać o swoją wątrobę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Veronika_k
Ja mam dopiero spokój od rana latanie. Karnawał od rana, w domu byliśmy po 12 zrobiłam szybki obiad, mąż odkurzył, trochę pograł na gitarze i jechaliśmy do tej Pani na kawę. Bardzo miła dała dzieciakom po Merci i po 10 e u nas dziś cały dzień -6. Byliśmy z tą Panią i dzieciakami na spacerze w parku. Dawno po parku nie spacerowałam Trochę świeżego powietrza wszystkim dobrze zrobiło. Ta Pani samotna,rzadko kto ją odwiedza i aż się biedna popłakała jak odjeżdżaliśmy. Ja zjadłam 1 pączka że smietaną i pół z likierem jajecznym...fujjj..Leon śpi. Dopiero tak porządnie bo na karnawale głośno,spał może z 20 min i tak to co usypiał w aucie to bo paru minutach był budzony. Marudny już był nie do wytrzymania.
kasieks
Ja 2 pączki.
Nigdzie nie wychodziłam bo zimno, brrr. Bawiłam się z Dominikiem drewnianymi klockami.budowałam wieże a mały je burzyl i ślinil klocki. Andrzej pojechał z Emi do endokrynologa.wyniki dobre więc zmniejszyła dawkę hormonów ale ma do maja brać witaminę D 2000j.m. stwierdziła też że Emilka dużo urosła i następna wizyta w sierpniu.
Pati brawa dla małej bohaterki
Emol mój przed raczkowaniem obracał się na brzuszek i podnosił pupke do góry ale buzia była na dole. Po kilku dniach rączki się wzmocniły i w pozycji na czworaka kiwał się w przód i w tył nawet w nocy. Po kilku dniach już raczkowal i zaczęło się chodzenie przez sen .teraz jeszcze mu się zdarza wędrować ale jest znacznie lepiej
Nigdzie nie wychodziłam bo zimno, brrr. Bawiłam się z Dominikiem drewnianymi klockami.budowałam wieże a mały je burzyl i ślinil klocki. Andrzej pojechał z Emi do endokrynologa.wyniki dobre więc zmniejszyła dawkę hormonów ale ma do maja brać witaminę D 2000j.m. stwierdziła też że Emilka dużo urosła i następna wizyta w sierpniu.
Pati brawa dla małej bohaterki
Emol mój przed raczkowaniem obracał się na brzuszek i podnosił pupke do góry ale buzia była na dole. Po kilku dniach rączki się wzmocniły i w pozycji na czworaka kiwał się w przód i w tył nawet w nocy. Po kilku dniach już raczkowal i zaczęło się chodzenie przez sen .teraz jeszcze mu się zdarza wędrować ale jest znacznie lepiej
reklama
kasieks
Foxy kawa wygląda pysznie. Może jutro sobie taką zrobię żeby uprzyjemnić sobie prasowanie. Mam już rzeczy z 4 prań a jutro pralka znów będzie prać.w tym tygodniu nic nie robiłam poza obiadem i praniem i wszędzie syf.Andrzej chociaż odkurza bo mały większość czasu na podłodze. Źle się czuję i nie chce mi się nic robić ale jak na to wszystko patrzę to ciśnienie mi rośnie. Może jak wypije dobrą kawę to zmienię nastawienie.chyba mam depresję zimową
Podziel się: