reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Arturo dzisiaj zaczal podnosic kolana i pupę do góry i robi takie odwrócone V z ciala. Wasze też tak robiły, robią? Zanim nie zaczęły czworakowac?

reklama
Gratulacje dla Artura niwych umiejetnosci;)
Ja dzis zjadlam 3(pomyslalqm odstepstwo od diety i tak sie chce slodkiego) no to terqz mam ,chodze jak struta tak mi niedobrze:/
Dzisiaj bylysmy na pobraniu krwi rano,bylam gotowa a nawet przyszykowqlqm sie psychicznie na wisk pisk a tu zaskoczenie siedziala sobie u mnie na kolqnach i nic nawet nie zajeknela,panie w recepcji pytaly czy zrezygnowalysmy z pobierania krwi a ja mowie(oczywiscie dumna jak paw) ze bylq pobrana a Mala nawet nie zaplakala;):cool2:

Pati super! Ja odebrałam betę. 2 dni temu było prawie 2000 (6 tydzień) ale podobno się poddają co drugi dzień więc mamy 3700 więc dzisiaj albo jutro zaczynam 7 tydzień. Po przeliczeniu termin mam na 4.10. Ale jak będę u giną to się dowiemy dokładnie. Bo przy pierwszej ciąży miałam prawie 2 tyg różnicy między om. A usg.

Pati Emma - dzielna mala. Super. My mielismy raz pobierana krew w przychodni. Maly plakal, ale byly 3 proby pobrania.

Emol - gratuluje. W sumie juz niebawem bedziesz miala pierwsze prenatalne badanie. Az sie teskni do czasow ciazy.

My nie kupujemy ubranek z sieciowek. Nie mam do nich dostepu, jedynie internet. Rozmiary sa tak rozne, ze ciezko trafic. Kupuje na ogol polskie ubranka.

Ostatnia edycja:
Emol gratulacje [emoji7] Pati dzielna dziewczynka twoja córeczka [emoji7] . Jak ten czas leci 10 lutego poznałam płeć mojego Alexa a to już taki duży chłopczyk [emoji7][emoji23]. Koleżanka dodała dziś filmik jak bije serduszko jej dziecka aż mi się żal zrobiło ze mam pusto w burzuchu haha [emoji23][emoji41] ale spoko minie po nie przespanej nocy hahahah ja nie jem pączka ani jednego :p ostanio nie przestrzegalam diety i cierpiałam strasznie ale dalej żarłam :o teraz koniec z tym muszę dbać o swoją wątrobę :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ale kawkę sobie walnęłam ;p od niepamiętnych czasów :) zapraszam dziewczny serdecznie :*
1518094906-256b7f540f44c830-aaaaaa.jpeg
1518094912-a96868e37b290345-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emol to w sumie niedlugo tak patrzac;) fajnie kurcze;)
Foxy z checia bym wpadla;) na taka kawke;)
Poranna burza u nas bardzo mila byla Pani pobierajaca i tak w sumie szybko poszlo napelnienie dwoch probowek :)

Ja mam dopiero spokój :) od rana latanie. Karnawał od rana, w domu byliśmy po 12 zrobiłam szybki obiad, mąż odkurzył, trochę pograł na gitarze i jechaliśmy do tej Pani na kawę. Bardzo miła :) dała dzieciakom po Merci i po 10 e :o u nas dziś cały dzień -6. Byliśmy z tą Panią i dzieciakami na spacerze w parku. Dawno po parku nie spacerowałam :) Trochę świeżego powietrza wszystkim dobrze zrobiło. Ta Pani samotna,rzadko kto ją odwiedza i aż się biedna popłakała jak odjeżdżaliśmy. Ja zjadłam 1 pączka że smietaną i pół z likierem jajecznym...fujjj..Leon śpi. Dopiero tak porządnie bo na karnawale głośno,spał może z 20 min i tak to co usypiał w aucie to bo paru minutach był budzony. Marudny już był nie do wytrzymania.

Ja 2 pączki. :rofl:
Nigdzie nie wychodziłam bo zimno, brrr. Bawiłam się z Dominikiem drewnianymi klockami.budowałam wieże a mały je burzyl i ślinil klocki. Andrzej pojechał z Emi do endokrynologa.wyniki dobre więc zmniejszyła dawkę hormonów ale ma do maja brać witaminę D 2000j.m. stwierdziła też że Emilka dużo urosła i następna wizyta w sierpniu.

Pati brawa dla małej bohaterki:)

Emol mój przed raczkowaniem obracał się na brzuszek i podnosił pupke do góry ale buzia była na dole. Po kilku dniach rączki się wzmocniły i w pozycji na czworaka kiwał się w przód i w tył nawet w nocy. Po kilku dniach już raczkowal i zaczęło się chodzenie przez sen ;).teraz jeszcze mu się zdarza wędrować ale jest znacznie lepiej :)

reklama
Foxy kawa wygląda pysznie:). Może jutro sobie taką zrobię żeby uprzyjemnić sobie prasowanie. Mam już rzeczy z 4 prań a jutro pralka znów będzie prać.w tym tygodniu nic nie robiłam poza obiadem i praniem i wszędzie syf.Andrzej chociaż odkurza bo mały większość czasu na podłodze. Źle się czuję i nie chce mi się nic robić ale jak na to wszystko patrzę to ciśnienie mi rośnie. Może jak wypije dobrą kawę to zmienię nastawienie.chyba mam depresję zimową ;)

Do góry