reklama
Poranna_burza
Fanka BB :)
PatiEmma- pogadaj ze swoja lekarka na temat rozszerzania. Bo Foxy ma racje - co lekarz to opinia. Pewnie jest to, ze jak wprowadzsz warzywka to 3 dni jedno.
My wprowadzamy po omacku. Mieso daje codziennie do zupy. Owocow malo daje bo to nie jest sezon na owoce. Kaszki nie chce jesc.
My wprowadzamy po omacku. Mieso daje codziennie do zupy. Owocow malo daje bo to nie jest sezon na owoce. Kaszki nie chce jesc.
Veronika_k
Hrj dziewczyny Leonowi pełzanie już super wychodzi praktycznie po całym pomieszczeniu. Zostawiałam go w kuchni i Sima bo jadł obiad a Leon na brzuchu i poszłam pranie wieszać.przyszlam a ta mała gadzina w pokoju i wpierdzielał kabel od radia Julia musiała do domu przyjechać bo się źle czuje. Ogólnie u niej w klasie dużo chorych,jutro ją zostawię bo na karnawał żeby poszła. Przedszkole dopiero też za tydzień we wtorek. A ja jutro z Leonem na gimnastykę i nie wiem jak to będzie z resztą. Teście mieli wziąć Szymka ale jeszcze dochodzi Julka. A oni razem to jak stado diabłów kazałam się Juli podłożyć, może jej trochę przejdzie. Leon się bawi ale zaraz dam mu obiadek i położę go spać. Zaczyna mnie coś głowa boleć :/ Leon to też kawał chłopa
Veronika_k
Veronika_k
Już 17. Julia już się czuję lepiej,porobiła lekcje i przyszła koleżanka. Leon jeszcze spi, Simi wariuje a ja muszę sernika upiec :/ jutro rano chałupę będę sprzątać bo po południu na gimnastykę,potem Julkę od teściów odebrać i będzie już wieczór i po męża zaś jechać. W czwartek rano na karnawał do szkoły a po południu na kawę do pacjentki więc nie wypada tak bez niczego i tylko teraz mi zostaje pieczenie. Wy też tak macie,że planujecie wszystko z dokładnością? Ja jakbym tak nie robiła to chyba nic bym nie zrobiła
reklama
Emol
Pati bez zmian. Trochę czuję kręgosłup jak młodego więcej noszę. Ale myślę że on po prostu jestcciezki a nie ciąża. Nadal jestem jeszcze w szoku ale już się nawet cieszę.
Veronika Artur też uwielbia kable. Dzisiaj dorwal kabel zasilający laptopa. Ściągnął sobie ze stolika (nie był używany) i cały szczęśliwy i obsliniony
Veronika Artur też uwielbia kable. Dzisiaj dorwal kabel zasilający laptopa. Ściągnął sobie ze stolika (nie był używany) i cały szczęśliwy i obsliniony
Podziel się: