reklama
Poranna_burza
Fanka BB :)
PatiEmma - Twoja mala moze miec skok. My sie w koncu nie wybralismy na rehabilitacje. Tymek od rana plakal... nie chcialam juz go meczyc. Zreszta jutro szczepienie. Balam sie, ze moze cos zlapie. A jak u Was ?
Veronika - super wygladaja, a maz sie postaral. Ciesze sie najwazniejsze, ze okazuje skruche. Jak sprawdza sie poduszka dla Leona ? Wydaje mi sie, ze Tymek tez ma krzywa glowe. Pilnowalam jak byl niworodkiem zeby odkladac go raz na jedna, a raz na druga strone. Teraz jednak woli tylko lewa strone. Klade poduszke zeby nie przekrecal glowy z prawej... no ale moze powinam kupic taka poduszke jak Ty.
Emol - jestem taka podekscytowana. Zobaczysz wszystko bedzie wspaniale. Swietnie radzisz sobie z Arturem. Teraz bedzie tylko lepiej. W zyciu tez sie Wam pouklada. Jeszcze jestes mloda. Uwierz mi ja bym bardzo chciala drugie dziecko. Tylko ja ledwo ogarniam mojego potworka, rehabilitacja to ogromne koszty.
Veronika - super wygladaja, a maz sie postaral. Ciesze sie najwazniejsze, ze okazuje skruche. Jak sprawdza sie poduszka dla Leona ? Wydaje mi sie, ze Tymek tez ma krzywa glowe. Pilnowalam jak byl niworodkiem zeby odkladac go raz na jedna, a raz na druga strone. Teraz jednak woli tylko lewa strone. Klade poduszke zeby nie przekrecal glowy z prawej... no ale moze powinam kupic taka poduszke jak Ty.
Emol - jestem taka podekscytowana. Zobaczysz wszystko bedzie wspaniale. Swietnie radzisz sobie z Arturem. Teraz bedzie tylko lepiej. W zyciu tez sie Wam pouklada. Jeszcze jestes mloda. Uwierz mi ja bym bardzo chciala drugie dziecko. Tylko ja ledwo ogarniam mojego potworka, rehabilitacja to ogromne koszty.
Poranna_burza
My akurat placimy 70 zl, ale chodzimy 3 razy w tygodniu.
Emol dasz rade, jestes super zorganizowqnq i mama Ci napewno pomoze,poczatkowy szok zaraz przerodzi sie w szczescie jak zobaczysz kropeczke na ekranie
Poranna burza my dzisiaj na 17na rrhabilitacje nie wiem jak ona bedzie sie zachowywac o tej porze, teraz zasnela no ale zawsze jest tak ze jak ja mowie ze nie chce spac czy cos a pozniej ktos ze znajonych przychodzi a ona jak aniol zasypia czy nie marudzi,i teraz tak bylo moja kolezanka na chwile wpadla ksiazeczke przyniosla i zabawke dla Malej chwile poplotkowalysmy a Mala jak ksiazkowe dziecko...ludzie pomysla ze to ze mna cos nie tak jakas wariatka, no ale akurat ta kolezanka ma taka sama core i wie o comi chodzi no mysle ze to tez zeby moga byc bo jak sie ja bierze przodem do siebie na rece to rzuca sie na ramie i tak glowa macha jak pit bull chce rozszarpac dziaslami ramie
Poranna burza my dzisiaj na 17na rrhabilitacje nie wiem jak ona bedzie sie zachowywac o tej porze, teraz zasnela no ale zawsze jest tak ze jak ja mowie ze nie chce spac czy cos a pozniej ktos ze znajonych przychodzi a ona jak aniol zasypia czy nie marudzi,i teraz tak bylo moja kolezanka na chwile wpadla ksiazeczke przyniosla i zabawke dla Malej chwile poplotkowalysmy a Mala jak ksiazkowe dziecko...ludzie pomysla ze to ze mna cos nie tak jakas wariatka, no ale akurat ta kolezanka ma taka sama core i wie o comi chodzi no mysle ze to tez zeby moga byc bo jak sie ja bierze przodem do siebie na rece to rzuca sie na ramie i tak glowa macha jak pit bull chce rozszarpac dziaslami ramie
reklama
Veronika_k
Matko jakie ceny! U nas wszystko na kasę chorych! I nawet nie ma takich kolejek jak w Polsce! Lekarstwa do 18 roku życia są też darmowe. Simon dzisiaj jakiś nie dobry, non stop płacze bez powodu. A najlepsze dziewczyny poszłam rozwiesić pranie,po minucie słyszę krzyk i ryk oby dwóch. Idę do domu i pytam co tu jest grane do cholery? A młody do mnie,że Leon go poślinł! Nosz kurna myślałam,że wyjdę z siebie i stanę obok! Wkurwiłam się i oby dwóch położyłam spać! Teraz mam chwilę spokoju bo za pół godziny Jula przyjedzie. U nas przymrozki a w dzień ładnie świeci słonko. Chciałam iść na spacer ale tak mnie dziś oby dwa wpienili ,że straciłam ochotę. Jutro też zostaje w domu bo dzwonili z przedszkola,a co do środy to jeszcze dadzą znać! Super w czwartek miało być tylko do 12.30 a pewnie będzie zamknięte! Potem długi weekend! Wkurza mnie takie coś bo nie chce im się siedzieć i wymyślają. Muszę się teściów zapytać czy wezmą Szymona na noc! I tak ma wolne i tak. Jak mi złość przejdzie to może pójdę na spacer bo szkoda tak ładnego dzionka!
Podziel się: