reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika niestety średnio to widzę. Bo tutaj to nie ma zabardzi mieszkań do wynajęcia. Poza tym mam tutaj niedaleko mamę więc jak już zaraz będzie drugie dziecko to co chwilę będę podrzucala Artura do babci.

reklama
PatiEmma - Twoja mala moze miec skok. My sie w koncu nie wybralismy na rehabilitacje. Tymek od rana plakal... nie chcialam juz go meczyc. Zreszta jutro szczepienie. Balam sie, ze moze cos zlapie. A jak u Was ?

Veronika - super wygladaja, a maz sie postaral. Ciesze sie :) najwazniejsze, ze okazuje skruche. Jak sprawdza sie poduszka dla Leona ? Wydaje mi sie, ze Tymek tez ma krzywa glowe. Pilnowalam jak byl niworodkiem zeby odkladac go raz na jedna, a raz na druga strone. Teraz jednak woli tylko lewa strone. Klade poduszke zeby nie przekrecal glowy z prawej... no ale moze powinam kupic taka poduszke jak Ty.

Emol - jestem taka podekscytowana. Zobaczysz wszystko bedzie wspaniale. Swietnie radzisz sobie z Arturem. Teraz bedzie tylko lepiej. W zyciu tez sie Wam pouklada. Jeszcze jestes mloda. Uwierz mi ja bym bardzo chciala drugie dziecko. Tylko ja ledwo ogarniam mojego potworka, rehabilitacja to ogromne koszty.

Poranna burza niestety my też chodziliśmy na rehabilitację. Więc wiem że za 30 min pyka 140 zl

O matko naprawdę tyle za rehabilitacje sobie życzą ? Masakra ;o

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol dasz rade, jestes super zorganizowqnq i mama Ci napewno pomoze,poczatkowy szok zaraz przerodzi sie w szczescie jak zobaczysz kropeczke na ekranie;)
Poranna burza my dzisiaj na 17na rrhabilitacje nie wiem jak ona bedzie sie zachowywac o tej porze, teraz zasnela no ale zawsze jest tak ze jak ja mowie ze nie chce spac czy cos a pozniej ktos ze znajonych przychodzi a ona jak aniol zasypia czy nie marudzi,i teraz tak bylo moja kolezanka na chwile wpadla ksiazeczke przyniosla i zabawke dla Malej chwile poplotkowalysmy a Mala jak ksiazkowe dziecko...ludzie pomysla ze to ze mna cos nie tak jakas wariatka, no ale akurat ta kolezanka ma taka sama core i wie o comi chodzi;) no mysle ze to tez zeby moga byc bo jak sie ja bierze przodem do siebie na rece to rzuca sie na ramie i tak glowa macha jak pit bull chce rozszarpac dziaslami ramie :cool2:

A i u nas rehabilitacja 100zl, no koszty koszty tak to jest z dziecmi
Tez chcialabym jeszcze jedbo choc po przebojach z 3pobytami w szpitalu rehabilitacja itd to ja sobie daruje bedzie zadufana jedynaczka:cool2:

Naprawdę niezła kasa ... i weź tu kombinuj . Nie każdego stać kurde :/ a przecież na dziecku nie oszczędzisz . Tragedia naprawdę cenowa

Pati mój tez będzie jedynakiem [emoji23] z reszta i tak się cieszę ze go mamy bo mój mąż i ja mamy złe wyniki płodności wiec jest małym cudem :*

reklama
Matko jakie ceny! U nas wszystko na kasę chorych! I nawet nie ma takich kolejek jak w Polsce! Lekarstwa do 18 roku życia są też darmowe. Simon dzisiaj jakiś nie dobry, non stop płacze bez powodu. A najlepsze dziewczyny poszłam rozwiesić pranie,po minucie słyszę krzyk i ryk oby dwóch. Idę do domu i pytam co tu jest grane do cholery? A młody do mnie,że Leon go poślinł! Nosz kurna myślałam,że wyjdę z siebie i stanę obok! Wkurwiłam się i oby dwóch położyłam spać! Teraz mam chwilę spokoju bo za pół godziny Jula przyjedzie. U nas przymrozki a w dzień ładnie świeci słonko. Chciałam iść na spacer ale tak mnie dziś oby dwa wpienili ,że straciłam ochotę. Jutro też zostaje w domu bo dzwonili z przedszkola,a co do środy to jeszcze dadzą znać! Super w czwartek miało być tylko do 12.30 a pewnie będzie zamknięte! Potem długi weekend! Wkurza mnie takie coś bo nie chce im się siedzieć i wymyślają. Muszę się teściów zapytać czy wezmą Szymona na noc! I tak ma wolne i tak. Jak mi złość przejdzie to może pójdę na spacer bo szkoda tak ładnego dzionka!

Do góry