reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol dasz radę :* gratulacje [emoji173]️. Ja będę sobie implant zakładać nie chce dzieci narazie albo nawet wcale,jedno mi wystarczająco daje popalic ostanio No i mój mąż jest nie pomocny . Cały weekend zajmował sie może z 2h małym
Łącznie . Alex wieczorami nie chce spać a rano budzi się o 5 i to koniec spania . Ja chyba zwariuje boli mnie strasznie bark i szyja już nie wyrabiam :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Marze żeby ktoś się nim
Zajął chociaż z godzinkę . W domu mam jak w śmietniku ....

Wiesz co jak byłam w ciąży z Arturem i jak sprawdzałam mniej więcej na etapie takim samym to była prawie niezauwazalna a ciąża była w 7 tc. Taka kreska to myślę że na pewno późniejsza ciąża. Może nie 10 ale 8-9 tc. Dzisiaj jadę zrobić bhcg to zobaczymy.

Foxy twój mąż nie zdaje sobie sprawy ze juz teraz pracuje na relację z dzieckiem.

No :( . Zawsze chciałam mieć 2-3 dzieci ale w tej sytuacji nie mogę o tym myśleć bo nie wiadomo ile moje małżeństwo potrwa . A sama sobie bym poradziła jasne ale było by ciężko .

Foxy - mam nadzieje, ze u Ciebie to taki przejsciowy czas. Moj tata nie zajmowal mna i bratem jak bylismy takimi maluchami, po prostu sie bal... tez byly troche inne czasy. Faceci wtedy az tak nie opiekowali sie dziecmi. Natomiast jak juz chodzilismy i zaczynalismy gadac to opiekowal nami. Chodzil na spacery, normalnie gotowal obiady, bardzo duzo czytal, bawil sie, zabieral nas w rozne miejsca. Byl zaangazowany w nasze wychowanie. Moze Twoj maz tez taki bedzie.
Moj maz ma mlodsza siostre o 10 lat i z tego co wiem to sporo sie nia opiekowal. Zreszta moj maz ma taki charakter. Wiadomo lubi sobie pograc i pobyc sam, ale wiem, ze zawsze moge na niego liczyc. Nie jest mistrzem porzadkow, ale ma inne zalety.

Emol - to powodzenia na badaniu. Oczywiscie gratuluje zdanych egzaminow.

PatiEmma - kupie i zrobie za jakis czas. Szansa jest mala, ale zawsze lepiej sie upewnic.

Poranna burza oby tak było . Ale ja myśle ze on poprostu jest egoista a mam 1000powodow by tak sądzić :( .

Gratulacje Emol Poradzisz sobie! Ja mam 3 i daję rade! Ty też młoda dasz radę! Moi chcą 4 a no i ja uczę się teraz do egzaminu i jak dostanę certyfikat to składam papiery na uczelnię! A tak sekretem narzekałaś na męża a tu patrz jaka niespodzianka! My ostatnio też zaszaleliśmy ale mam nadzieję,ze nic nie będzie! Młody w domu bo opiekunki przechlane po wczorajszym balu a Leon się obudził! Muszę go wyciagnac! My zdrowi już! Wczoraj od południa było już ok! Mam kupę prania bo Szymka pościel plus reszta :/ Emol napisz jak po wizycie! Głowa do góry, nie martw się! Będzie dobrze!

A dziewczyny mój mąż wczoraj cały dzień wyrażał skruchę :) Nawet obiad ugotował, posprzątał naczynia i powiedział,że mam położyć Leona spać on włączy Juli i Szymkowi bajkę a ja mogę jechac do koleżanki! Pojechałam przed 16 i wróciłam chwilę po 18! Leon jeszcze spał a on już kończył Szymka kąpać :) Zrobił dzieciakom kolację, położyłam Szyma spać,Jula się wykąpała i czytała książkę a on bawił się z Leonem! Mały poszedł spać ok 19.30 i spał do 6 rano! W nocy o 3 się obudziłam bo kaszlał ale przez sen. No i wieczorem jeszcze pytał czy jestem zła na niego! Mówię,że już nie tak bardzo ;)

reklama
Do góry