reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Foxy jaki piękny park. Ja niestety nie mam żadnego przy mieszkaniu. A w lesie są dziki i nie ma dobrych ścieżek.
Zapytałam się czy pójdziemy do seksuologa- Nie. To mu powiedziałam ze ja chcę naprawić teraz bo potem będzie tylko gorzej, a on jak nie chce naprawiać to widać jaki ma stosunek do mnie i naszego malznstwa. No nic. Już się nie odzywa ... znowu.
Powiedziałam ze jak coś pójdę sama i powiem o naszych problemach, ale raczej on też powinien się zaangażować w problem a nie go omijać, nie rozmawiać jakby go nie było a tylko się kłócić o bzdury

reklama
Emol bardzo dobrze zrobiłaś! Idź i zobacz co ci powie seksuolog! Ja coś oststnio jestem jakaś taka spokojna....hmm...dziwne to do mnie wgl nie pasuje.... :-] Pisałam wam,że skóra głowy mi się przetłuszcza. Przypomniało mi sie,że babcia moja na koniec mycia raz w tygodniu robiła płukankę z octu. I zrobiłam dzis. Zobaczymy jakie będą efekty. Foxy dziwny system zdrowotny u ciebie jest. Ja dzwonie do ginka, mowie co jest i termin spoko się dostaje.

PatiEmma- moj syn ma 28 tyg. Cwiczymy 30 albo 45 min w zaleznosci od dnia. No i placz jest tak jak u was, gdy jest zmeczony, senny lub znudzony. Czworakowanie idzie ok, gorzej z siedzeniem.

Nadgonilam Was :).
Głowa dziś nie boli za to Dominik w nocy trochę kaszlal i ma nosek przytkany :(.cały dzień marudził. Nie wiem czy od kataru,ząbków czy to ten lęk separacyjny.chwile ładnie się bawił i nagle płacz i uspokajal się tylko na rękach. Poszłam do sklepu, wracam a dziecko zaplakane bo się obudził i mnie nie było. Byłam w kuchni a mąż go karmił w pokoju i było ok dopóki mnie nie zobaczył. Od razu na ręce i jak się uspokoił to ja mogłam dokończyć karmienie. Nie wiem co się dzieje bo nie noszę go na rękach ze względu na kręgosłup a dziś to pewnie pół dnia go dzwigalam.przez to wszystko posprzeczalam się z mężem. Mieliśmy razem jechać na zakupy.mały marudził bo jego pora drzemki a mąż się zbiera gorzej niż baba.wkurzyłam się, uspilam małego i poszlam sama po podstawowe rzeczy.a jak wróciłam to znów był płacz. Teraz na razie śpi ale niespokojnie :(

Kurczę Kasiek mój mały tak samo robi . Dziś się bawił w łóżeczku a nagle taki płacz przebiegłam szybko mało zawału nie dostałam ale nic mu nie było . Spi tez niespokojnie. Co jakiś czas się wybudza nawet smoka nie chce poprostu płacze i po chwili dosłownie pada na twarz i tak zasypia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasiek to dokładnie jak u nas w zeszlym tygodniu. U nas przyczyną katar i zabek. Podjrzewam,że u was dokładnie tak samo jak u nas. Jak mu troszkę przejdzie katarek to się uspokoi. Tak było u nas. Mały już spokojny,nie marudzi i śpi ladnie.

Dziewczny wasze dzieci tez wpadają w taka histerie ? Mój czasem tak piszczy ze myśle ze coś się stało mało zawalu nie dostaje a tu nic się nie dzieje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Moja to nie chce beze mnie siedziec za bardzo w pokoju, i teraz ostatnio jeszcze wieczorami nie chce spac ,lezy i piszczy najlepiej zeby ktos sie nia caly czas zajmowal wieczorem jakis kryzys ma czy co nie wiem:/ ale i ja zaczynam miec

Do góry