reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol kłótnia nic nie da,tym go nie zmotywujesz. Ja tam na spokojnie problem rozwiązałam :) Spróbuj z nim porozmawiać ale tylko i wyłącznie spokojnie. Jak on uniesie pierwszy glos to faktycznie ma problem i on o tym wie tylko nie chce się przyznać. Faceci tak maja. Intuicja im nie pozwala. Ja jak się z moim kłócę to też mu mówię,że ma problem i pomaga innym a sam powinien iść do psychoterapeuty. Jak mu to mówię to jest jeszcze gorzej ;)

reklama
Veronika niestety to nie ja rozpoczynam kłótnie, tylko on, wystarczyło ze wysłałam mu nr do seksuologa... Ale to niech nie mówi że we mnie jest tylko problem. Ta cala niechec. Jakby Sam pomyslal I cos zdzialal to ja bym nie musiala siedenerwowac.

Faceci są ogólnie dziwni -,- ... i maja jakieś chore jazdy zamiast się przyznać do słabości ... mój to nigdy nie powie o co chodzi a jak się nazbiera to krzyczy i wtedy już na kazdy temat ... zamiar odrazu mówić co nie pasuje :/ . Ja właśnie spaceruje z małym w pobliskim parku (3 min od domu ) i umieram z nudów ani do kogo gęby otworzyć

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A Alex czuje się lepiej dużo lepiej . Gorączki nie ma i katar przechodzi. Wczoraj nakropilam takiego olejku dla dzieci na tetrę i na łóżeczko powiesiłam i nie budził go katar :p

No masz racje Emol tym bardziej ze to jest facet i aż dziwne ze nie chce zbliżeń ...oni są w stanie nawet się obrazić o ich brak

Ja też się zastanawiałam wcześniej czemu mój nie chce bo zazwyczaj to kobieta nie ma ochoty a facet ciągle. Haha Ale problem już z głowy. Emol a może pójdź ty pierwsza na spotkanie pogadaj, powiedz jaki problem a później może on pojdzie? Kurcze nie wiem co ci doradzic :/

1517319703-4186e2436b330afd-aaaaaa.jpeg
1517319732-2165f79940a9e21b-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Alez dziewczyny naprodukowalyscie;)
Poranna burza Mala ma 23tygodnie, mamy 15spotkac i codziennie, a trwaja 45min, mam nadzieje ze pomoze, a j to fajnie ze cwiczyliscie huz czworakowanie i jak ??moja placze jak juz zmeczona albo spac sie chce ale tak to dobrze znosi;) a jak u Ciebie?
Emol kurde moze po tej wynianie zdan cos tam do niego trafi i w koncu bedzie dobrze
Veronika superrr stroje;) fajnie dzieciaki wygladaja
Foxy fajne kaczuchy, a co do sexu to moze do ginekologa powinnas pojsc bo chyba juz powinno byc ok
Mamamilka zacisniesz zeby i dasz rade;) trzymam kciuki aby szybko minelo;)

Właśnie w uk nie moge tak sobie iść do gina :p czekam od grudnia na list z wyznaczonym spotkaniem konsultacji [emoji33]. Szczerze to nikt mi po porodzie nie spr podwozia ;) . Byłam 3xrazy u swojego gp z Prośba już ... prywatnie w pl klinice biorą 100f za jedynie badanie :o ale w okolicy nie ma już takiej przychodni ... a do Londynu mam kawał drogi

reklama
A No i pierwsze spotkanie to zwykła rozmowa z ginem który patrząc w twe oczy stwierdzi czy należy cię zbadać

Do góry