reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Czekamy w szpitalu aż gorączka się zbije ale narazie nic nie pomaga i się cholera utrzymuje :/ Alex jest taki dość „Żywy” ale widać ze chory bidulek :( a i nie chce jeść ale pije na szczęście .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mąż wziął wolne na szczęście . Dzięki dziewczny za miłe słowa :*[emoji173]️

Leon też wczoraj wieczorem mial gorączkę 38.2. na dodatek męczy go kaszel i nos strasznie zawalony. Nie chciał za bardzo jeść ani pić mleczka, może go bolało gardlo. Rano zaraz dzwoniłam do lekarza i o 11.30 mam termin. Mam nadzieje,że nie ma zapalenia oskrzeli. Kaszel mi się nie podoba :/ Mąż wczoraj wrócił ok 21. Padnięty jak beta :) ja już miałam wszystko przygotowane. Kanapki dla niego,łóżko itp. położyliśmy się i zasnęliśmy ale obudził mnie po ok 2 godz spania ;D Zachcialo mu się przytulania. Foxy ja mam dla Leona czopki ibu i działały po ok 20 minutach. Ale wczoraj wieczorem dostał ostatniego, poszedł spać ok 18.30 i spał do 7.30 :) Wychodzi mu drugi ząbek i może dlatego jest chory. Śpi jeszcze ale muszę go obudzić bo musi trochę zjeść i po malu vedziemy się szykować. Foxy dla Alexa zdrówka a dla Ciebie sił bo wiem jak to jest :/

My już jedziemy do domu gorączka Zbita do 37,5 . Infekcje ma i mam go obserwować . Wkurwia mnie ta służba zdrowia ze leków żadnych oprócz paracetamolu nie dają ...

My też po kontroli na szczęście płuca i oskrzela czyste. Ale dziewczyny jak lekarka go w bodziach zobaczyła i te jego salcesony od razu na wage...9300... Nie wyrabiam już jak go mam na recach chwilę to mam wrażenie że go zaraz upuszczę taki ciezki :o Mąż dziś też go chwilę miał i odłożył do wózka bo mu ręce scierpły :D Teraz poszedł spać,Szymek ogląda bajkę, Jula i koleżanki a ja piję kawkę :) Za chwilę usmażę kurczaka na slatkę standardowo ;)

reklama
IMG_20180129_170629.jpg

Załączniki

• IMG_20180129_170629.jpg
    IMG_20180129_170629.jpg
    376,4 KB · Wyświetleń: 313
Do góry