reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Czekamy w szpitalu aż gorączka się zbije ale narazie nic nie pomaga i się cholera utrzymuje :/ Alex jest taki dość „Żywy” ale widać ze chory bidulek :( a i nie chce jeść ale pije na szczęście .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mąż wziął wolne na szczęście . Dzięki dziewczny za miłe słowa :*[emoji173]️

Leon też wczoraj wieczorem mial gorączkę 38.2. na dodatek męczy go kaszel i nos strasznie zawalony. Nie chciał za bardzo jeść ani pić mleczka, może go bolało gardlo. Rano zaraz dzwoniłam do lekarza i o 11.30 mam termin. Mam nadzieje,że nie ma zapalenia oskrzeli. Kaszel mi się nie podoba :/ Mąż wczoraj wrócił ok 21. Padnięty jak beta :) ja już miałam wszystko przygotowane. Kanapki dla niego,łóżko itp. położyliśmy się i zasnęliśmy ale obudził mnie po ok 2 godz spania ;D Zachcialo mu się przytulania. Foxy ja mam dla Leona czopki ibu i działały po ok 20 minutach. Ale wczoraj wieczorem dostał ostatniego, poszedł spać ok 18.30 i spał do 7.30 :) Wychodzi mu drugi ząbek i może dlatego jest chory. Śpi jeszcze ale muszę go obudzić bo musi trochę zjeść i po malu vedziemy się szykować. Foxy dla Alexa zdrówka a dla Ciebie sił bo wiem jak to jest :/

My już jedziemy do domu gorączka Zbita do 37,5 . Infekcje ma i mam go obserwować . Wkurwia mnie ta służba zdrowia ze leków żadnych oprócz paracetamolu nie dają ...

My też po kontroli na szczęście płuca i oskrzela czyste. Ale dziewczyny jak lekarka go w bodziach zobaczyła i te jego salcesony od razu na wage...9300... Nie wyrabiam już jak go mam na recach chwilę to mam wrażenie że go zaraz upuszczę taki ciezki :o Mąż dziś też go chwilę miał i odłożył do wózka bo mu ręce scierpły :D Teraz poszedł spać,Szymek ogląda bajkę, Jula i koleżanki a ja piję kawkę :) Za chwilę usmażę kurczaka na slatkę standardowo ;)

reklama
IMG_20180129_170629.jpg

Załączniki

• IMG_20180129_170629.jpg
    IMG_20180129_170629.jpg
    376,4 KB · Wyświetleń: 317
Do góry