reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Tez tak właśnie myśle wiem ze to pewnie nic takiego ale jakoś jestem przestraszona. Zadzwonię do szpitala i zapytam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy niektóre środki przeciw gorączkowe u Emili działały po ok.30 minutach inne po 15.u Dominika nie stosowałam więc nie wiem jak szybko jego organizm reaguje.zgadzam się z Pati.przy takiej temperaturze jechalabym z małym na pogotowie.
Daj znać co z małym. Trzymam kciuki żeby szybko przeszło i nie było nic poważnego. Czasem dzieci gorączkuja przy ząbkowaniu

Ostatnia edycja:
Okropnie boli mnie głowa. To chyba od ciśnienia ale padł ciśnieniomierz i nie mogę sprawdzić. Wczoraj wieczorem to już od tego wymiotowalam.teraz wstałam nakarmić małego to trochę lepiej. Nie mam mdłości ale głowa pęka.najlepiej jak leżę i się nie ruszam. Zazylam 2 ibupromy.mam nadzieję że przejdzie bo dziś do wieczora męża nie będzie.

Kasieks rozumiem co czujesz bo i mnie jakos strasznie boli i najlepiej jak leze,no ale niestety trzeba wstacogarnac sie bo na ćwiczenia i do lekarza z Mala

My w szpitalu bo nie umiał oddychać ani gorączki nie zbija nic .masakra jakaś. Odezwę się potem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry