reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Hej dziewczyny! Dziś jestem sama z dzieciakami. Nawet nie jest tak źle oprócz porannej kłótni między Julią a Szymonem. Leon obudził się dopiero o 7.30 na mleczko ale poszedł spać dalej. Spał do 10 :o zrobiłam im śniadanko a teraz buszują po podwórku a ja ogarnęłam chałupę ;) Leon już poszedł spać a ja delektuje się ciepłą kawką :) Wczoraj byliśmy na tej imprezie i nawet fajnie było ale nie byliśmy długo bo Björn musiał wcześnie wstać a po za tym Leon zaczął kaszleć i dostał gorączki :/ dziś już jest lepiej,gorączki nie ma ale kaszel jest. Jutro jadę z nim do lekarza. Mój mąż mnie wczoraj od rana zaskakiwał. Najpierw pojechaliśmy na zakupy a jak przyjechaliśmy to odkurzył, przebrał małego i dał mu obiadek. I to wszystko tak sam z siebie, nic nie musiałam mówić. Spokojnie ugotował obiad. Porozmawialiśmy na spokojnie przedwczoraj wieczorem i chyba zrozumiał. Miałam w planach za tydzień jechać do Bonn do galerii ale on musi do przychodni pacjentowi szynę zrobić,więc muszę przełożyć. Z jednej strony to dobrze,że Leon śpi jak chory, szybciej wróci do formy. Ale ogólnie przestał już tak marudzić i nie płaczę już też zaśnięciem. Mi wczoraj pół dnia głowa pękała ale po 600mq przeszło na szczęście. O 15 teście przyjadą na kawę i tak się zastanawiam czy nie zrobić serniczek :) Ja bym takich spokojnych dni to więcej chciała :D

reklama
U nas Artur kiepsko spał. Ogólnie jest przyzwyczajony ze u nas chłodno a tutaj 22 stopnie i biedny obudził się i spać nie mógł dopóki nie wywietrzylam. I obudził się o 6.30. Potem jeszcze poszłam z nim w kime a mąż już spać nie mógł to książkę czytał i czekał na mnie ze śniadaniem.poszedł potem na stok i ma wrócić przed Artura obiadem czyli za niecałe 30 min. Jak wróci to Artura nakarmić, ja się ogarnę i pójdziemy coś zjeść na miasto, pospacerować i kupić wino na wieczór.
Dzisiaj nam mija 1 rocznica ślubu. W sumie minęła o 10.30 :)

Kasieks niestety nie znam sie na alergiach. A corka ma jakies objawy ?

PatiEmma- Powodzenia w diecie!

Emol- Wszystkiego co najlepsze, duzo milosci i spelnia w malzenstwie!

Kasiek twoja córka ma 12 lat tak? Wcześniej podawałaś jej miód i nic nie było? Kurcze nie wiem skoro wcześniej nic się nie działo nie powinno i teraz. Ale z tymi alergiami to różnie jest. Moja mama dostała w wieku 32 lat,więc ja na twoim miejscu zrobiłabym jej testy.

Emol wszystkiego dobrego dla was :* Widziałam fotkę na insta wyglądasz ślicznie [emoji7][emoji173]️ . Veronika cieszę się ze wszystko się układa i oby taki dni było więcej :* . Pati trzymam kciuki za dietę :* Kasiek jak u Ciebie ?:* i ogólnie dziewczny wszystkie co u was ?:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No u mnie ok. Dzieciaki oglądają film, za chwilę obiad jemy :) Leon jeszcze śpi. O 15 teście. A później to już z górki do wieczora. Leon chory dlatego tak długo śpi, na spacer raczej nie pójdziemy :/ nie chcę,żeby się pogorszyło. Jutro rano zadzwonię do przychodni to może na południe albo po południe dostaniemy termin. Pogoda taka sobie,pochmurno ale nie zimno. Mąż melduje się od czasu do czasu :D Foxy a co u Ciebie? Jak tam twoja sytuacja?

Nawet ok,mąż od rana zajmował się małym wiec się wyspalam :) przygotował obiad , zaraz jedziemy na zakupy a teściowa z Alexem zostanie bo tez się smarka trochę . Dużo zdrówka dla Leona [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
To super Foxy! Myślę,że nasi mężowie trochę rozumu nabrali. Mojemu też wczoraj nic nie musiałam mówić,sam robił z siebie :) Leon się obudził i wola tata ;) a taty dziś nie zobaczy :D dzisiaj też jestem spokojna. Jula rano sama z siebie za mamtę się wzięła. Właśnie zrobiłam sobie makijaż :D a później paznokcie bo po tych żelach są takie słabe i cienkie,że masakra :/

Do góry