reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Emol miłego wypoczynku [emoji7] . Veronika Aty wybierz się do lekarza naprawdę bo jesteś fajna dziewczyna i szkoda zebys się tak denerwowała

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja za to mam dziś syf taki w domu ze chce mi się płakać ale mam to w dupie. mąż ma wolne jutro i może się ruszy wkoncu ,chociaż sam od siebie o nieee przecież trzeba wskazać jak debilowi co ma robić i jak bo jak powiem „posprzątaj kuchnie „ to nie dotyczy już podłogi .... bo powiedziałam kuchnie czyli blaty i zlew.

Emol ja nawet nie umiem guzika przyszyć [emoji23][emoji23] wiem nie ma się czym chwalić :p ale po co kłamać [emoji23][emoji23][emoji23] wiem ze gdybym ja to zrobiła ...hahha już widzę to badziewie

Dody może niech mąż zajmie się alexem a ty posprzataj. Zawsze to coś innego do roboty. A mąż zobaczy jak to jest dzieckiem się zajmować.
Foxy kurczę zrobilabym ci to gdybyś mieszkała bliżej. Dla mnie nie problem doszyc wstążki.

Emol gratulacje [emoji173]️mój dalej nic nie mówi [emoji23][emoji23] tzn nic co bym zrozumiała [emoji23][emoji23]. No szykuj się :p ja to już wynoszę wszystko po mału z pokoi [emoji23][emoji23][emoji23]. Mąż sprząta w domu ja leżę z pipa do góry ;) .a Alex spi :p

Ja wczoraj ogarnęłam mieszkanie, mąż dziś odkurzyl i oproznil zmywarkę.o odkurzaniu mówiłam mu już wczoraj ale za zmywarkę zabrał się sam -oklaski :D.mały śpi i czekam na siostrę. Miałam iść do sklepu ale umyłam głowę i już chyba nie zdążę.
Emol brawa dla Arturka :-D.niedługo będzie raczkowal :).mam nadzieję że Was ominie to raczkowanie nocne bo to bardzo uciążliwe

Kasiek niestety Artur już strasznie przemieszcza się w łóżeczku, więc jak zacznie raczkowac myślę że może być gorzej. Mamy łóżeczko turystyczne więc jak będzie taka potrzeba to mu wymienię aby się nie uderzał

reklama
Gratulacje Emol;) wielkie buziaki od nas dla Artura:*
Kasieks no to niezle widze juz jakies nawyki wpoilas dla meza;)
Foxy widze ze i u Ciebie niezle;) lez odpoczywaj
My dzis wstawilysmy pranie,,pozmieniqlysmy posciele poprasowalysmy dwa poprzednie co sie wysuszyly,posprzatalysmy kuchnie i pokoj jeden;) pozniej drugi i odkurzanie ;)
Emol szukalam diety jakiejs i znalazla 17dniowa dr Moreno to 4cykle po 17dni ale taka normalna sie wydaje ze da sie przezyc na niej ;)

Do góry