reklama
Foxy_mama
Fanka BB :)
Ja za to mam dziś syf taki w domu ze chce mi się płakać ale mam to w dupie. mąż ma wolne jutro i może się ruszy wkoncu ,chociaż sam od siebie o nieee przecież trzeba wskazać jak debilowi co ma robić i jak bo jak powiem „posprzątaj kuchnie „ to nie dotyczy już podłogi .... bo powiedziałam kuchnie czyli blaty i zlew.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Foxy_mama
Emol ja nawet nie umiem guzika przyszyć [emoji23][emoji23] wiem nie ma się czym chwalić ale po co kłamać [emoji23][emoji23][emoji23] wiem ze gdybym ja to zrobiła ...hahha już widzę to badziewie
Emol
Artur wczoraj ale dzisiaj to już ciągle gada baba i mama. Niestety tatuś trochę smutny ale zaraz i tata będzie mówił. A i zapomniałam napisać ze Artur co chwilę unosi się na klek podparty i się buja przód tył więc pewnie zaraz będę go miała wszedzie
Foxy_mama
Emol gratulacje [emoji173]️mój dalej nic nie mówi [emoji23][emoji23] tzn nic co bym zrozumiała [emoji23][emoji23]. No szykuj się ja to już wynoszę wszystko po mału z pokoi [emoji23][emoji23][emoji23]. Mąż sprząta w domu ja leżę z pipa do góry .a Alex spi
kasieks
Ja wczoraj ogarnęłam mieszkanie, mąż dziś odkurzyl i oproznil zmywarkę.o odkurzaniu mówiłam mu już wczoraj ale za zmywarkę zabrał się sam -oklaski .mały śpi i czekam na siostrę. Miałam iść do sklepu ale umyłam głowę i już chyba nie zdążę.
Emol brawa dla Arturka .niedługo będzie raczkowal .mam nadzieję że Was ominie to raczkowanie nocne bo to bardzo uciążliwe
Emol brawa dla Arturka .niedługo będzie raczkowal .mam nadzieję że Was ominie to raczkowanie nocne bo to bardzo uciążliwe
reklama
Gratulacje Emol wielkie buziaki od nas dla Artura:*
Kasieks no to niezle widze juz jakies nawyki wpoilas dla meza
Foxy widze ze i u Ciebie niezle lez odpoczywaj
My dzis wstawilysmy pranie,,pozmieniqlysmy posciele poprasowalysmy dwa poprzednie co sie wysuszyly,posprzatalysmy kuchnie i pokoj jeden pozniej drugi i odkurzanie
Emol szukalam diety jakiejs i znalazla 17dniowa dr Moreno to 4cykle po 17dni ale taka normalna sie wydaje ze da sie przezyc na niej
Kasieks no to niezle widze juz jakies nawyki wpoilas dla meza
Foxy widze ze i u Ciebie niezle lez odpoczywaj
My dzis wstawilysmy pranie,,pozmieniqlysmy posciele poprasowalysmy dwa poprzednie co sie wysuszyly,posprzatalysmy kuchnie i pokoj jeden pozniej drugi i odkurzanie
Emol szukalam diety jakiejs i znalazla 17dniowa dr Moreno to 4cykle po 17dni ale taka normalna sie wydaje ze da sie przezyc na niej
Podziel się: