reklama
kasieks
Fanka BB :)
Ha,ha,ha u mnie tak bywa.trzeba było powiedzieć a jak mówię że coś do zrobienia to się go czepiamChwila moment i zescie ze 3strony napisaly chyba
Veronika no popierqm Emol niech sam idzir do salonu kurcze, a facetow ogolem to nie da sie zrozumiec najpierw jest "to bylo trzeba mi powiedziec" a pozniej Ty zawszemasz pretensje..i badz tu madry...
Foxy zajebista kierownica
Veronika_k
Leon też śpi spokojnie. Co prawda teraz w poduszce do karmienia bo musi mieć główkę w prawą stronę. On sam z siebie najlepiej tylko w lewą i ma głowę zniekształconą. Tylko trochę ale wolę,żeby była normalna więc przekręcanie pomoże.
Veronika_k
Dziewczyny a wy mi mówicie,że ja taką zorganizowana. A ja chyba taka nie jestem. Ja taka jestem tylko po to,żeby się czymś zająć. Bo jak coś robię to nie myślę i wtedy depresja przechodzi. A ja nic nie robię i tylko myślę to deprecha murowana. Jak miałam terapię to właśnie terapeutą mówił,że najlepszy sposób na depresję,żeby się czymś zająć. Bjorn swoim pacjentom też tak mówi. Ale mnie niestety Dołuje
Veronika_k
A ja albo nie mogę zasnąć albo się po prostu boję. Dobranoc :*
Emol
Ja dziewczyny dzisiaj zadecydowalam że zapisze sie do psychologa jak już zalicze egzaminy w szkole. Ale do dda bo wiem że to ojciec i jego pijaństwo powoduje że ciągle chodzę wneriona, jak do mnie dzwoni to ja nie jestem zła, jestem odrwzu wkurzona na Maxa. I cierpi na tym moje dziecko któremu chce zrobić normalny dom, bez stresu. Tyle razy się na tym człowieku zawiodłam i go już mam gdzieś, czas trochę pomyśleć o sobie i o swoim mózgu i samopoczuciu.
reklama
Podziel się: