reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ka tezvdziewczyny dzisiaj jak zombi,Mala sie budzila co chwile, i ja staralqm sie dopajac caly czas i teraz jrst 11a ja juz padam na twarz:/
Mamamilka bardzo ladnie przybiera zuch chlopak;)
Emol no to bedzie motocyklista od majmlodszych lat zapewne
Poranna burza mam nadzieje ze szybko dojdzie do formy Maly:*
Foxy ja robie karkowke z ziemniakami i kiszona kapusta pieczone ;) choc powinnam sie w koncu zaczac odchudzac
Ja wstawilam dzis juz 3prania trzeba poprasowac poprzednie:/ a ja to bym sie najchetnie gdzies w kaciepolozyla i pospala

reklama
Ja chyba tez zrobię mielone dla męża :p świetne macie obiady aż by zjadała wszystko naraz niestety dieta wciąż mnie obowiązuje [emoji87] złamałam już kilka razy jej zasady i skończyło się nienajlepiej :/. Ogólnie muszę zadbać o siebie No wygladam jak bezdomna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] włosy i paznokcie okropne nie mogę patrzeć na swe odbicie :p rzadko się maluje bo po pierwsze nie chce mi się a po drugie ciagle bawię się z małym wiec był by umazany a ja rozmazana [emoji41] . Kiedyś w zyciu bym nie wyszła bez makijażu :p.a teraz proszę :p dobrze ze urodził się w okresie gdzie szła zima bo nie wiem kiedy bym nogi miała czas porządnie ogolić haha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczny czy wasze dzieciaki tez tak ciągną za włosy ?ja to będę łysa niebawem

Ja tez mam spięte ale ta moja mała gadzinka nawet z kucyka wytarga :o wiecie co dziś sobie wymyślił? Leżałam na podłodze i się bawiliśmy a on złapał mnie za włosy by się podnieść [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] wyrwał dwie garści

Jutro mam w planie zrobić krem z batatow dla nas wszystkich. Arturkowi odleje trochę zanim doprawie. A po jutrze robię udka kurczaka w woreczku.
A w sobotę wyjeżdżamy dlatego mam rozpiske co i ile kupić aby nie zostało nic w lodówce.

Mamamilka Artur urodził się 2 dni po terminie. Z wagą 3450 i 56 cm. Teraz ma ok. 9 bo ostatnio wazeni byliśmy 18.12 i ważył 8250. To taki 70 centyl. Jutro mam wizytę to podam dokładną wagę i wzrost młodego, ale ubranka na 74 cm nosi.

Pati już teść odświeża motorynke, a mąż chce zrobić mały motocykl z silnikiem od kosiarki i będzie popylac z 20-30 km/h. Ja nawet nie mówię bo wiedziałam że tak będzie jak będzie chłopak. Męża bratowa w ciąży z terminem na kwiecień ale dziewczynka więc Artur to będzie miał 99% uwagi dziadka. :)
Foxy ja jak mi młody pozwala to robię makijaż. Dla siebie, aby czuć się jak kobieta. Niby włosy miałam ścięte, ale widać że nie mam czasu na maski itd bo strasznie się pusza. A paznokcie strasznie krótkie, połamane, a Artur uwielbia mnie za włosy szarpać. Połowa wypadnie a połowa on wyrwie.

Foxy - moj tez ciaga mnie za wlosy. Ciagle mam zwiazane, a gdy rozpuszcze Tymek patrzy na nie z uwielbieniem.

Emol - Super z tym wyjazdem. Fajnie, ze zmienisz otoczenie. Ja bylam tydzien u rodzicow ostatnio, bardzo tam odpoczelam. Moja mama zajela sie gotowaniem, praniem i prasowaniem. Poza tym dziadkowie swietnie bawili sie z wnukiem. Mialam totalny luz. Maz wtedy wyjechal na szkolenie wiec to byla dla mnie ogromna pomoc.

Foxy_ mama dobrze, ze nie jestem sama bo już myślałam że wszystkie matki takie zorganizowane, wymalowane i gotowe do działania. Moj by mi wszystkie włosy wyrwal[emoji33], przy nim tylko kucyk mnie ratuje inaczej byłabym na etapie szukania peruki..
Emol to Artur tez ladnie przybiera[emoji4], super że macie taka pasje pokoleń w rodzinie[emoji4]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Foxy Bad też uwielbia włosy a,że my wszyscy długie to ma pole do popisu! Ja miałam zupę warzywną od teścia od wczoraj a dziś robi kotlety ryżowe?? Nie wiem,dziś pierwszy raz zobaczę. A my wieczorem klasycznie sałatkę ;) Leona położyłam do łóżeczka bo tarł oczy oczywiście ryk niesamowity :( już nie wyrabiam,dopiero co zmywarkę opróżniłam i cały zlew był pełny więc już pół napakowane. Muszę odłożyć bo Simi marudził! Björn wpadł do południa bo zapomniał telefonu, mały uchachany od ucha do ucha,jak tylko wyszedł ryk niesamowity. Teraz też uspokoi się, myślę że już śpi a tu za chwilę ryk! Nie wiem na prawdę czemu taki nie dobry się zrobił. A jeszcze jak pomyślę,że matma z Julią to chyba się schowam do łazienki i będę wyła bo nic innego nie zostaje! Już mi się na prawdę wszystkiego odechciewa, tak jak pisałaś Emol nie chce mi się nawet z Leonem przebywać :(

Do góry