Widzę, że u nas wszystkich noc podobnie[emoji15]. U nas noce przestały być normalne od jakiegoś miesiąca albo i ponad... Na początku myslalam ze to zeby, potem ze skok, a teraz to już nie wiem co... Moje dziecko przeistacza się w nocna marude, budzi się milion razy a to smoczek, a to cyc bo my kp, a to przekrecilem się na brzuch i spać nie moge. A ja chodzę jak zombie[emoji33], jak ja tęsknię za jego 4 i 5 msc wtedy pieknie spal pobudek bylo max dwie na jedzenie.
Foxy_ mama Was też meczy ta pozycja na brzuchu/ na czworaka w nocy, wiem oszalec mozna[emoji15].
Poranna_burza nie mowila twoja rehabilitantka w jaki sposób wzmacnia się kregoslup?
Emol u nas takie rozpieszczanie skonczylo się tym że od tygodnia Miłek mówi przepięknie ,,tata"[emoji50]. Moj M dumny jak paw, ja też jestem z niego dumna bo bardzo slicznie mu to wychodzi. Chociaz mam małą zadre w sercu, bo ty matko nos 9 msc opiekuj się 24h na dobe, nie jedz nie spij, a dziecko i tak pierwsze słowo powiedziało ,, TATA". Ale zaczęłam to wykorzystywać jak Moj M jest w domu, a mały krzyczy tata tata no to ja na to: idz przecież Ciebie dziecko wola[emoji23]. No i biedny musi biegać do niego, a ja dzięki temu mam chwilę dla siebie[emoji16]. Efekt taki, że co wieczór uczy go mówić mama[emoji23].
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom