reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

U nas kiepska noc co chwile pobudki w pozycji do raczkowania i ryk [emoji33]. Dopuki leży na plecach jest dobrze a każda zmiana pozycji kończy się tym samym ...za chwile zwariuje mówię wam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
PatiEmma- Ndt-Bobath. Chodzimy 2, 3 razy w tyg. Efekty sa. Ostatnio rehabilitatnka powiedziala, ze osiagnal umiejetnosci zgodne z wiekiem. Niestety wczoraj oznajmila, ze jednak kregoslup slabiutki jak na 6 miesiecy i z siadaniem nie pojdzie zbyt szybko.

A ja dziewczyny wstałam jak zwykle wsicekła jak osa bo nie wyspana. Leon dzisiaj świrował w nocy ja potem zasnąć nie mogłam a Björn rano sobie wstał i mówi,że nic nie słyszał. Mówię mu to super. Wyglądam jak czarownica bo już mi się wczoraj głowy myć nie chciało. Leon już marudzi od samego rana. Zwariuję. A ten mu mówi,że ma być dzisiaj grzeczny. Jak sobie pomyślę o niedzieli to aż się boję. Albo o dzisiejszym matmie z Julą :/ Najchętniej to bym z łóżka nie wstała :(

Widzę, że u nas wszystkich noc podobnie[emoji15]. U nas noce przestały być normalne od jakiegoś miesiąca albo i ponad... Na początku myslalam ze to zeby, potem ze skok, a teraz to już nie wiem co... Moje dziecko przeistacza się w nocna marude, budzi się milion razy a to smoczek, a to cyc bo my kp, a to przekrecilem się na brzuch i spać nie moge. A ja chodzę jak zombie[emoji33], jak ja tęsknię za jego 4 i 5 msc wtedy pieknie spal pobudek bylo max dwie na jedzenie.
Foxy_ mama Was też meczy ta pozycja na brzuchu/ na czworaka w nocy, wiem oszalec mozna[emoji15].
Poranna_burza nie mowila twoja rehabilitantka w jaki sposób wzmacnia się kregoslup?
Emol u nas takie rozpieszczanie skonczylo się tym że od tygodnia Miłek mówi przepięknie ,,tata"[emoji50]. Moj M dumny jak paw, ja też jestem z niego dumna bo bardzo slicznie mu to wychodzi. Chociaz mam małą zadre w sercu, bo ty matko nos 9 msc opiekuj się 24h na dobe, nie jedz nie spij, a dziecko i tak pierwsze słowo powiedziało ,, TATA". Ale zaczęłam to wykorzystywać jak Moj M jest w domu, a mały krzyczy tata tata no to ja na to: idz przecież Ciebie dziecko wola[emoji23]. No i biedny musi biegać do niego, a ja dzięki temu mam chwilę dla siebie[emoji16]. Efekt taki, że co wieczór uczy go mówić mama[emoji23].

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamamiłka mój też mówi papa (po niemiecku) i nauczył się teraz tata. Mój też dumny ale też jak twój uczy go mama ;D Byłam zaprowadzic małego na busika i bezstresowo jak nigdy. Mały przeziębiony :( wiedziałam,że jak starszaki mają to i on dostanie no i co za tym idzie mega marudzenie, nic się nie podoba. Ja już parze sobie meliskę! Dzisiaj przyjdzie koleś internet robić i muszę w domu siedzieć bo napiszą sobie od 9-12.30 i musisz być uwiązana i czekać. U nas dziś też spokojnie,pochmurno ale nie pada i nie wieje. Aż się chce wyjść. No ale jak?

Mój jeszcze nie mowi takich słów :p coś tam po swojemu to tak :p . U mnie pogoda masakra 100% opadów deszczu na dziś plus wichura :o . Od poniedziałku siedzę w domu bo jestem chora i dostaje na łeb naprawdę ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy współczuję. U nas wczoraj były 3 wędrówki aby dać smoczek, dzisiaj już 1. Mam nadzieję że dzisiaj przespie całą noc.

Poranna burza Artur to właśnie czasami tak czasami tak. Ale wiem że są bobasy co w ogóle nie chcą się przytulać. Mój to chociaż czasami chce.

Mamamila u nas noce były nienormalne od 1,5 miesiące. Cieszę się że chociaż trochę lepiej jest. Hahaha to niech ojciec biega. Mój jeszcze nie mówi slabami. Ale śmiejemy się ze pierwsze słowo to pewnie NIE będzie. Albo MOTOCYKL hahaha

Do góry