reklama
Emol wszystkiego najlepszego dla Malucha juz powazny facet 5msc
Kasieks katar caly czas sie utrzymuje kurde jakbym nie miala tego do odkurzacza katarku to bym chyba ducha wyzionela, Mala ma na rehabilitacje dopiero na luty ale jutro idziemy prywatnie do fizjoyerapeutki jakies cwiczenia chociaz w domu robic czy cos bo 2msc to duzo dla takiego malego dziecka czekac i nic nie robic
Kasiek widocznie elegancko sie trzymasz ja to przed ciaza raz zajechalam z moim na stacje i ja poszlam placic i chcialam kupic piwo dla siostry mojego i mi nie sprzddali fakt bylam w dresie bo to na chwile i nie umalowana no ale jednak 31latek juz peklo,wyszlam i mowie do mojego ze mi nie sprzrdali to myslalam ze sie posika ze smiechu:/
Kasieks katar caly czas sie utrzymuje kurde jakbym nie miala tego do odkurzacza katarku to bym chyba ducha wyzionela, Mala ma na rehabilitacje dopiero na luty ale jutro idziemy prywatnie do fizjoyerapeutki jakies cwiczenia chociaz w domu robic czy cos bo 2msc to duzo dla takiego malego dziecka czekac i nic nie robic
Kasiek widocznie elegancko sie trzymasz ja to przed ciaza raz zajechalam z moim na stacje i ja poszlam placic i chcialam kupic piwo dla siostry mojego i mi nie sprzddali fakt bylam w dresie bo to na chwile i nie umalowana no ale jednak 31latek juz peklo,wyszlam i mowie do mojego ze mi nie sprzrdali to myslalam ze sie posika ze smiechu:/
kasieks
Fanka BB :)
Wyglądam kilka lat młodziej ale nie poniżej 18.ale z drugiej strony to miłe że ktoś nas aż tak odmładza.może dzieci tak na nas działają odmładzająco .
Masz rację z rehabilitacja w domu. U takiego maluszka każdy dzień jest ważny. Nie martw się. Pocwiczy i dogoni rówieśników. A z czego mała ma katar?to infekcja czy alergia? U mnie taki smog że nawet nie wychodzę na spacer z małym
Masz rację z rehabilitacja w domu. U takiego maluszka każdy dzień jest ważny. Nie martw się. Pocwiczy i dogoni rówieśników. A z czego mała ma katar?to infekcja czy alergia? U mnie taki smog że nawet nie wychodzę na spacer z małym
Właśnie nie wiem od czego ten katar, wczesniej mowila ze to alergiczny moze byc:/ no ale nie wiem na co i tak sie ciagnie, ponocy najgorzej bonos caly zapchany, mi sie wydaje ze od zbyt duzej wilgoci w domu, staram sie wietrzyc grzac ale nic za bardzo to nie daje
Veronika_k
Hej laseczki! Jakaś tam fotkę wstawię u nas już śniegu nie ma za to leje! Leon wyrósł z nosidełka! Po prostu za ciasno! Moje dziecko rośnie w szerz Pożyczyłam od kumpeli a w piątek jadę kupić. Nigdy w życiu nie kupię wózka 3w1 takie paskudne,lekkie,że hej! My mamy tylko nosy suche rano ale kataru póki co nie. Kasiek też się zarejestrowałam online,patrz muszę ślinę odesłać idę spać bo Leon i Simi od 3 do po 5 oby dwa dali popalić! Postawili na nogi cała chałupę :/
reklama
Emol
Jak tam u Was? My na spacerku byliśmy z 40 min. Teraz się odpręża przy piersi bo mleka to już prAWIE nie mam. Po nocy dałam jednego, drugiego a on jeszcze chce. Ta pierś już u nas symbolicznie. Dzisiaj zrobiłam na obiad zupę cukiniowa a na 21 mam siłownię. Jest szaro budo a tu dopiero 14.30 :/
Podziel się: