reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja zazwyczaj robie liste, ale powiem szczerze ze po tych szpitalach to jak wchodze do sklepu to jak z dziczy wypywzczona, nie wiem za co sie zlapac mimo listy
Kurde dziewczyny moja Mala ma caly czas katar, u mnie tak jak u was oczywiscie wida na oknach i tak mysle ze to moze od za duzej wilgotności?nie wiem co tu robic

reklama
Mi na wilgoć pomagał detol Zmywalam raz w miesiącu i po sprawie . Teraz Mam kratki w każdym pomieszczeniu i taki wiatrak w suficie i narazie brak [emoji1591] . Kurde ostatnio zaszalałam w łóżku z mężem a teraz nie mam okresu, mam nadzieje ze to zwykle zaburzenia jak zawsze . Może Zabrzmi to dziwnie ale boje się trochę :o po okresie Robie sobie implant przez najbliższe 3lata nie planuje dzieciątka :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A my dziś byliśmy w schronisku zawieźć koce i posłania dla zwierzaków. Widziałam cudnego psa.nie wiem jak można tak oddać zwierzę bo się znudziło. Ludzie są beznadziejni :(.
Popołudniu było sprzątanie i mycie podłóg ;).
Jutro do tesciow i musze kupić mleko i wodę do picia.później pewnie trzeba będzie coś pomóc Emili w nauce i niedziela zleci.

A propo imion to ja nie wiem jakie Foxy i Kawoszka mają. Jeśli dziewczyny pisalyscie to bardzo przepraszam ale nie pamiętam. Może dlatego że używam Waszych nicków.

Wow Kasieks dobrzy z was ludzie :) popieram w 100% ! Tez pomagamy:) i tez serce mi pęka gdy widzę ta zwierzątka :( Tak zgadza się jestem Kinga:p nigdy się nie przedstawiałam :p Miło mi [emoji41][emoji23]

J
Czasami mówią do mnie Ewa/ ewcia bo tak na drugie a to oczywiście Ewelina. :)
A foxy mama czemu masz taką nazwę użytkownika?
Bo u mnie E-imie MOL - początek nazwiska. :)

reklama
Wow Kasieks dobrzy z was ludzie :) popieram w 100% ! Tez pomagamy:) i tez serce mi pęka gdy widzę ta zwierzątka :( Tak zgadza się jestem Kinga:p nigdy się nie przedstawiałam :p Miło mi [emoji41][emoji23]

A mnie się kojarzyłas z Asią.nie wiem czemu. Chyba z sufitu to wzięłam :D. osobiście znam 3 Kingi i wszystkie są fajne dziewczyny :);)

Do góry