reklama
Kasieks to mass ciekawego meza jak biwrze sie pranie reczne, a Malutka ma teraz katar w sumie na drugu dzien po wyjsciu juz miala, i teraz taki zoltawy jest;/ mam do inhalacji przypisane i fenistil w kroplach na alergie bo mowi lekwrka ze to alergiczny troche jest ogolem nic wiecej nie widac na cielw bo nutramigen pije tak stwierdzila, przypisala tez cos wiecej na refluks bo w szpitalu w sumie noc takiego nie dali, dzis bylysmy u neurologa i powiedziala ze do 6msc wszystko nadgoni (bo teraz za dlugo glowki nie trzyma) mowi ze jest to spowodowane tym ze przez 16h nie bylo akcji porodowej i wszyatkie wody wylecialy, popoludniu idziemy na rehabilitacje jeszcze pierwszy raz
Foxy bardzo sluczny Twoj chlopczyk a co dolegliwosci to u nas w sumie tak bylo jak miala ta nietolerancje laktozy jak wychodzila
Emol zdrowiejcie tam szybciutko:* nas tez cos lapie
Foxy bardzo sluczny Twoj chlopczyk a co dolegliwosci to u nas w sumie tak bylo jak miala ta nietolerancje laktozy jak wychodzila
Emol zdrowiejcie tam szybciutko:* nas tez cos lapie
Foxy_mama
Fanka BB :)
Dostanę szału . Lekarka powiedziała ze kupa typowo wirusowa i samo minie a on się uśmiecha wiec zdrowy . Żadnych leków nic
A ja nie wyrabiam z pełnymi pampkami ...ok 10 na godzinę ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja nie wyrabiam z pełnymi pampkami ...ok 10 na godzinę ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Kawoszka81
I nic mu nie dali ? To podawaj mu picie. Wodę , herbatkę. Żeby ci się nie odwodnił.
Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app
kasieks
Masakra z tymi lekarzami u Ciebie .nie mam pojęcia co podać takiemu maluszkowi żeby mu pomóc .gdyby się utrzymywalo dluzej albo pogorszylo to nie słuchaj tylko jedź z powrotem.ze sobą też się najezdzilas.dobrze że mały pije.ucaluj Aleksa.życzę dużo zdrówka :*
reklama
Podziel się: