reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Kasieks to mass ciekawego meza jak biwrze sie pranie reczne, a Malutka ma teraz katar w sumie na drugu dzien po wyjsciu juz miala, i teraz taki zoltawy jest;/ mam do inhalacji przypisane i fenistil w kroplach na alergie bo mowi lekwrka ze to alergiczny troche jest ogolem nic wiecej nie widac na cielw bo nutramigen pije tak stwierdzila, przypisala tez cos wiecej na refluks bo w szpitalu w sumie noc takiego nie dali, dzis bylysmy u neurologa i powiedziala ze do 6msc wszystko nadgoni (bo teraz za dlugo glowki nie trzyma) mowi ze jest to spowodowane tym ze przez 16h nie bylo akcji porodowej i wszyatkie wody wylecialy, popoludniu idziemy na rehabilitacje jeszcze pierwszy raz
Foxy bardzo sluczny Twoj chlopczyk;) a co dolegliwosci to u nas w sumie tak bylo jak miala ta nietolerancje laktozy jak wychodzila
Emol zdrowiejcie tam szybciutko:* nas tez cos lapie

Dostanę szału . Lekarka powiedziała ze kupa typowo wirusowa i samo minie a on się uśmiecha wiec zdrowy . Żadnych leków nic
A ja nie wyrabiam z pełnymi pampkami ...ok 10 na godzinę ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Nic kompletnie ...powiedziała ze jak jeść przestanie to wrócić ...daje mu wodę cały czas i pije ja chętnie tylko ze co wypije 10 min i kupa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Masakra z tymi lekarzami u Ciebie :no:.nie mam pojęcia co podać takiemu maluszkowi żeby mu pomóc :(.gdyby się utrzymywalo dluzej albo pogorszylo to nie słuchaj tylko jedź z powrotem.ze sobą też się najezdzilas.dobrze że mały pije.ucaluj Aleksa.życzę dużo zdrówka :*

reklama
Do góry