reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Hej dziewczyny! Foxy i Emol zdrówka!! U mnie ok mały zrobił dwa razy kupkę rzadką i młoda też że ma biegunkę. Mam nadzieję, że nic się nie przypętało. Potem wypił mleko i trochę zwymiotował ale tak po za tym to szczęśliwy i problemy z zasypianiem też poszły w nie pamięć. Termin do laryngologa dziś w tempie ekspresowym dostałam z Simim za tydzień. Od pediatry dostał krople po których w ogóle nie słyszy na to ucho. Masakra jakaś :/

reklama
Kasieks można wiedzieć. Pościele szyje.
Tu masz propozycję produktów. Z czasem zaczniemy również robić łóżeczka dzieciece :)
1512085145-f9a80f38c1c6f16e-aaaaaa.jpeg
1512085155-a25876d9d302b7d6-aaaaaa.jpeg

1512085167-835d94abb92f1d87-aaaaaa.jpeg

1512085189-a5b30db964a5245d-aaaaaa.jpeg

1512085208-f9b759d99f4e7b4f-aaaaaa.jpeg

Dzisiaj porobilam fotki, pouczylam się i jest 00.40 masakra. Brakuje mi doby.
A co do kolderek to bawełna drukowana i Velvet, najwyższa jakość materiałów.
Wypełnienie 400g/m2 więc ciepłe, ale nadal lekka bo wypełnienie to włóknina hipoalergiczna.

Prześliczne :-D:-D:-D.a jaka cena i gdzie można kupić? I jak to prac żeby się nie zniszczyło?

Ostatnia edycja:
Kasiek cena za komplet to 115 zł + koszt wysyłki.
Możemy nawet umówić się na sprzedaż na priv. Ogólnie to. A allegro sprzedajemy.

Prac w 30 stopniach, wirowanie na niskich obrotach, nie wybielac, nie suszyć w suszarce bebnowej, prasowac tylko bawełnę

reklama
Do góry