reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika niefajna sytuacja. Ja bym się zapytała czy on chce tego ślubu czy dąży do tego żeby go jednak nie było. Może chce żebyś Ty podjęła decyzję. Mam nadzieję że to tylko męskie humorki.mój też ma tak czasem.jest wtedy nieprzyjemny i ja mam oczywiście focha (według niego )

reklama
Ahhh te chłopy zawsze wina jest kobiet przecież ... szkoda gadać . U nas bez zmian a nawet gorzej tzn między nami ok ale jego rodzinka . Mam ich dość . Teraz nie dość ze siostrę utrzymujemy to jeszcze braciszek wola pieniądze a mój głupi chłop robi im zakupy ... a najlepsze jest to ze maja dotacje z państwa i za dom płaca 10f tylko wiec nie wiem gdzie ich kasa ...ehh a my z małym się bawimy
1511790689-b5e0b3cb300cc3df-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A co u was dziewczynki ? Emol zdrowa ? Kasieks remont i porządki ogarnięte ? Veronika jak tam sytuacja z B.?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak.już na szczęście łazienka zrobiona. wkurzyłam się prze chwilą na męża bo wymyślił sobie że wypierze w rękach spodnie.jedne powiesił nad umywalką i nakapalo mi na głowę a drugie na kaloryferze i zalał mój dres.wydarlam się na niego że nie myśli co robi bo nie ma mózgu i czy wychował się w domu bez pralki.ja kurde nie wiem co on z tym praniem ręcznym. wszystko piore na bieżąco w pralce i ma w czym chodzić.jak nie ma co robić to ja mu chętnie znajdę zajęcie

Foxy spróbuj pogadać z mężem że musicie trochę oszczędzić kasy.może niech on powie bratu żeby mu zrobił zakupy bo ma siostrę na utrzymaniu albo zadzwoni do mamy o pieniądze.jeśli odmówia to może się przekona jak może liczyć na pomoc rodziny

reklama
Ładny kombinezon [emoji7] ja kupiłam w zwierzątka niebieski za 5f w sklepie ale tez muszę już większy mieć :o powiem wam szczerze ze w Pl ceny niektórych rzeczy mnie przerażają i jak ktoś ma więcej niż jedno dzieciątko to czasem niezłe musi się wykosztować :o gadałam z koleżanka na temat kosmetyków dziecięcych i ceny ten są niezle bo np . Dove dla dzieci kosztuje 1f i balsam i płyn a w Polsce 20zl .czy tam na promocji może mniej . Kasiek No niezły Twoj mąż :o mogłaś mu dorzucić prania więcej by poprał , albo wgl sprzedaj pralkę [emoji23] ehh i weź tu zrozum faceta . A co do kasy dla brata to już za późno bo zrobił im zakupy, do tego jego żonka przyszła do mnie czy mam pożyczyć pampki i krem ale ja odmówiłam No trudno jestem paskudna . Emolku zdrowiejcie tam [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry