reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika rozumiem co znaczy bol kregoslupa mi to cos weszlo ze oddychac czasem ledwo moge, lekarka powiedziala ze jak nie przejdzie to na rehabilitacje...no ciekawe kiedy
Kasieks to masz kupe roboty trzymam kciuki za szybkie ogarniecie

reklama
Pati buziaki dla malutkiej życzę jej dużo zdrówka ! I mam nadzieje ze to ostania wizyta w szpitalu wasza xx Biedactwo malutkie . Tez tak myśle ale widzicie niektórzy są wiecznie młodzi ... Kasiek ona nie ma nawet grosza wiec dorzucic się nie ma z czego . Korzysta z wszystkiego mojego nawet kosmetyków ... mówiłam ale to jak groch o ścianę bo odrazu dzwoni do mamusi i ona ma pretensje do mnie ze jej córcia u własnego brata nie czuje się dobrze . Wkurwilam się i powiedziałam mężowi ze jak nie rozwiąże kłopotu to ja się przenoszę do ciotki bo chce odpocząć a nie zapiepszac za wszystkich plus żywic . Do stycznia mam macierzyński płatny i chciałabym odłożyć trochę kasy żeby było na potem . Ogólnie na szczęście mąż zarabia dobrze ale ja tam zawsze wole mieć coś na czarna godzinę czy np nagły wydatek w zyciu bywa różnie. A najlepsze teściowa pytała czy jej kieszonkowe dajemy na jakiegoś loda czy coś ...jeblam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasieks dobre ze u dzieciaczków wszsytko ok [emoji7] ucaluj od internetowej cioci. Veronika jak się czujesz ?

Nie wytrzymam ...mój mąż się pyta co jej na ur kupimy czy mam prezent wybrany czy ma jej dać 80f ..nosz *****

Ja też myślę że rehabilitacja pomoże. Może to od tego że tyle choruje i organizm musi zwalczać infekcje. Nie martw się. Dogoni rówieśników.mam nadzieje że faktycznie nic już nie złapie i szybko wróci do zdrowia :*

A ja dziewczyny dzisiaj nie wytrzymałam. Rano usłyszałam jak to ja siedzę w domu i nic nie robię. Że powinnam wodę na zmianę do akwariów naszykować. Że zachowuje się tak jakbym tylko miała dziecko. Kiedyś już mi rak powiedział to ho zapytałam co to znaczy to mi odpowiedział żebym się swojej matki zapytała. Jak zwykle zostawił w łazience rozpierdziel. W kuchni jadł wieczorem to samo. Lodówka wysmarowana masłem. Ale jak mi dowalił że nic nie robię to przywaliłam mu. Kazałam się wynosić bo ja jego nie jestem ani służącą ani sprzątaczką. Nie wiem co zrobi czy wróci po pracy czy pojedzie do starych wisi mi to. Siostra mi małej popilnuje bo mam na 18:30 dietetyka. Mogłam go nie uderzyć mocno nie dostał ale mam go dosyć. Ja przepraszać nie będę. Brudas jeden dwa miesiące jego buty na balkonie stoją no wlazł w psią kupę i kazał mi je umyć. A co ja jestem jeszcze mu buty będę myła. Jestem na spacerze ale wracam do domu zimno się robi.

Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Foxy nie daj się. Jak przeczytałam o kieszonkowym to padłam. Od tego są rodzice a kieszonkowe jest dla dzieci a nie dorosłych bab.teściową się nie przejmuj. Jak dzwoni że córcia się źle u Was czuje to niech ją zabiera z powrotem. Jeszcze pomoglabym się jej spakować. Czy Was nikt nie pyta o zdanie?

Do góry