reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kawoszka współczuję Ci na prawdę :( Przykre to, co piszesz. Jasiek wizyta już po i nawet nie było tak źle. Nasze mieszkanie,nasze reguły i nie ma ,że boli musi się dostosować. Przyszedł ze swoją dziewczyną jej córeczka i jej brata synem. Humor nie popsuł bo na szczęście B był w domu i mnie wspierał. U5 mamy 4 grudnia powiem mu o tych potach małego. Zazywczaj to stopki właśnie się pocą. A ja Kaisek coś miłego to telefon nowy kupiłam :) Bolą mnie plecy, idę zaraz pod gorący prysznic. A byliśmy dziś na spotkaniu co do cateringu i ok. Kolejne zmartwienie mniej. Jeszcze kieckę sobie i Julii, młody ma już koszulę i spodnie i małemu coś. A o garniak B sam niech się martwi :)

reklama
Kawoszka współczuję Ci na prawdę :( Przykre to, co piszesz. Jasiek wizyta już po i nawet nie było tak źle. Nasze mieszkanie,nasze reguły i nie ma ,że boli musi się dostosować. Przyszedł ze swoją dziewczyną jej córeczka i jej brata synem. Humor nie popsuł bo na szczęście B był w domu i mnie wspierał. U5 mamy 4 grudnia powiem mu o tych potach małego. Zazywczaj to stopki właśnie się pocą. A ja Kaisek coś miłego to telefon nowy kupiłam :) Bolą mnie plecy, idę zaraz pod gorący prysznic. A byliśmy dziś na spotkaniu co do cateringu i ok. Kolejne zmartwienie mniej. Jeszcze kieckę sobie i Julii, młody ma już koszulę i spodnie i małemu coś. A o garniak B sam niech się martwi :)
To super że dobrze poszlo:).ja też się często martwię na zapas a potem jest ok.ale wolę się nastawić negatywnie i później miło rozczarować ;)

Kawoszka współczuję ale masz rację. Musi do niego dotrzeć co robi.powinien Cię docenić i to co robisz i sam się zaangażować a nie, że wszystko ma podsuniete pod nos.

Ja dziś miałam imieniny więc przyjechała siostra.mój ma w przyszłym tygodniu urodziny i imieniny więc wszystko za jednym razem. Mąż oczywiście zapomniał o tym chociaż w kalendarzu wpisane.specjalnie nie przypomniałam. Nawet się nie przejęłam bo się tego spodziewałam.kupiłam sobie kilka książek w ramach prezentu:Dzastanowię się czy nie zapomnę w środę o jego urodzinach:p

Kasoeks wszystkiego najlepszego. Oczywiście ze zapomnij! Z jakiej racji masz ty pamiętać a on nie. A jak się zapyta czemu żadnych życzeń ani nic, to powiedz ja również nic nie dostałam.

Ksieks wszystkiego najlepszego:*
Veronika super ze juz coraz wiecej rzeczy masz z glowy
Kawoszka wspolczuje naprawde bo to cisnienie podnosi
Foxy jego siostra i matka sa poprostu chyba z innego wymiaru nie ogarniam tego
Emol a jak sie czujesz?juz lepiej?

Dziewczyny też tak macie? Jak jest spięcie z chłopem to zawsze mówi że to kobiety wina? Noszenie kur...ja zawsze to słyszę. A jak z nim pogadać chciałam właśnie, że jestem sporo młodsza a on mnie wybrał i wiedział jak to ma być to wiecie co mi powiedział? Że mam sobie młodszego poszukać :( to mu powiedziałam,że muszę się dobrze zastanowić nad ślubem to powiedział, że mu obojętne i,że jak tak to muszę ją wszystko odwołać. Nie wiem co myśleć ;(

reklama
Dziewczyny dziękuję za życzenia :*
Nie było mnie wczoraj bo byliśmy u tesciow a później Emilka marudziła ze boli ją głowa. Dałam jej nurofen ale myślałam że sciemnia bo dziś szkoła. W nocy zaczęła wymiotowac i biegunka.od ok.11 spokój może jej przechodzi. Mam nadzieję że nikt się nie zarazi.zwłaszcza mały :(.
na szczęście dostałam okres bo już się martwilam że będzie trzecie:p

Do góry