reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój marudzi na brak seksu bo znów ja nie mam ochoty a to dlatego ze nie mam żadnej przyjemności tak naprawdę i często poprostu czekam aż skończy i pójdzie spać ... a co do gier i tel to używa ciagle bez przerwy . Do tego gra na konsoli . Nie powiem bo ja tez lubię grać szczególnie online w strzelanki ale teraz jak jest dziecko to nie mam kiedy i nie brakuje mi tego :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Foxy wiesz co bo oni jeszcze nie dojżali do założenia rodziny. Mój ma 36 lat matka tak go wychowała że jej nic nie pomagał. Wszystko pod nos podstawiała a teraz ja mam problem. Nie potrafi jajecznicy zrobić nawet jajka ugotować. To jest kalectwo.

Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Niestety największa krzywdę robią rodzice dziecku, nie ucząc go podstawowych czynności. Mój ma na odwrót. Musiał w domu robić wszystko więc teraz jest lekiem bo on już w swoim życiu wie na sprzątal, nagotowal... przynajmiej dzieckiem się zajmie.

Kawoszka przykre jest to co mówisz. Żeby tak na imprezy chodzić. Ja bym na twoim miejscu zrobiła tak że jak on przyjdzie z pracy to od razu podaj mu dziecko i wyjdź z domu pod pretekstem "nie mamy pieluch" a na kartce mu napisz aby umyka gary i wstawił pranie. I wróć za 2h. I powiedz ze nie tylko on sobie będzie wychodził i ty również masz do tego prawo. Umów się z koleżanką czy coś. A on ma z dzieckiem zostać. A jak będzie narzekał to powiedz ze teraz widzi jak ty się czujesz i albo oboje na zmianę wychodzicie albo oboje ograniczacie wyjścia. A co do gg to niestety nie pomogę. :(

Kurczę przecież to jego dziecko. A bezydzi się jego? Przecież to normalne ze dziecko robi kupę. Aż mi się ciśnienie podnioslo

Dziewczyny mnie rozłożyło chorubsko. Zatkany nos, ból głowy i gardła.. Więc co Artur stwierdził? Że będzie cały dzień marudny i będzie krzyczał. Więc mi prawie głowa ekspodowala. Nie za bardzo chciał jeść z cycka wyginal się. Masakra. Przynajmniej marchewkę zjadł ze smakiem i już nauczył się przelykac. I zrobił jeden obrót z brzucha na plecy ale oczywiście tylko raz potem znowu nie próbował. Ja nie wiem co z nim. Ma 19 tyg więc skok rozwojowy powinien się kończyć i powinnam widzieć nowe umiejętności a mam wrażenie że się nie rozwija :/

Emol spokojnie :* mój tez wydawało się ze stoi w miejscu a teraz nagle tak się przekręca na brzuch i plecy ze się turla po całym łóżku a zamiast na macie leży na podłodze ciagle [emoji23][emoji23]. Dużo zdrowia Ci życzę xx a Kawoszka Twój facet to serio świnia z tym gg to przegięcie na maxa:/ wysyłam buziaki dla was xxx . Zaraz was lepiej nadrobię tylko mały zaśnie bo dziś ma strajk jakiś ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy to widzę że nie tylko mój strajkowal na wszystko. Ale jak tata przyjechał z roboty to się uśmiecha i próbowal się przekrecac. Eh moje dziecko chyba bardziej Woli tatę.

reklama
Emol nie przejmuj się tym przekręcaniem bo dzieciaczki mają swoje tempo.potem może Cię zaskoczyć kilkoma umiejętnościami na raz:).życzę zdrówka :)

Do góry