reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kawoszka współczuję.z wyjściami to jeszcze jakoś można załatwić sprawę ale z gg to nie mam pomysłu. Jeśli obiecał ze przestanie i nadal to robi to chyba nie będzie tak łatwo. Brat męża też tak oszukiwał żonę. Teraz nie są razem bo jeszcze pił i miała już dość dziewczyna

reklama
Eh zdrówka to ja z chęcią, umieram. Tak mi pulsuje głowa a nie mogę ibuprom Sprint wziąć bo on nie na paracetamolu. A tylko on mi pomaga. Może jakoś żadne ale nos na Max zapchany. Jutro moja mama ma wolne więc idę do niej i mnie trochę odciazy. Dzisiaj padam.

Kasieks na szczęście tak i to dziwny zbieg okoliczności bo po odstawieniu całkiem wszystkich leków które nie przynosiły ulgi ustało to okrutne swędzenie .Jedyne co pozostało to strupy na nogach :o . A jak u Ciebie jak dzieciaczki ? X ja ostanio mało pisze bo męża siostra jest u nas , i planuje zostać do stycznia mam kuwa nadzieje ze mój mąż powie jej ze nie mamy zamiaru jej utrzymywać ale znając go zachowa się jak cipa bo jego mama twierdzi ze ona powinna tu zostać bo i tak nie ma pracy i się nudzi ( ma 25lat) fajnie nie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasieks na szczęście tak i to dziwny zbieg okoliczności bo po odstawieniu całkiem wszystkich leków które nie przynosiły ulgi ustało to okrutne swędzenie .Jedyne co pozostało to strupy na nogach :o . A jak u Ciebie jak dzieciaczki ? X ja ostanio mało pisze bo męża siostra jest u nas , i planuje zostać do stycznia mam kuwa nadzieje ze mój mąż powie jej ze nie mamy zamiaru jej utrzymywać ale znając go zachowa się jak cipa bo jego mama twierdzi ze ona powinna tu zostać bo i tak nie ma pracy i się nudzi ( ma 25lat) fajnie nie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzieciaki ok.zdrowe a Emilka też nie przyniosła nowej uwagi (ODPUKAĆ!!!) więc chwilowy spokój ;).mnie boli gardło ale pakuje w siebie tabletki i jest lepiej. Na szczęście mogę się leczyć wszystkim ( Emol bardzo współczuję ).
Co do tej siostry to jakaś masakra. Rozumiem odwiedziny ale do stycznia? :szok:Ta rodzina jest jakas nienormalna. Ja bym jej powiedziała że musi się dokładać. Przecież Ty zajmujesz się dzieckiem a mąż musi utrzymać Waszą trójkę i dom.o czym Ci ludzie myślą. Ja tego nie rozumiem.to jest Wasz dom a oni co chwilę robią z niego hotel.poza tym jak 25-letnia dziewczyna się nudzi to może poszukalaby pracy.teściowa ją przysłała na 2 miesiące żeby jej nie utrzymywać czy co.kurcze,Foxy nie daj się bo to Twój dom a nie ich domek wczasowy.powiedz co myślisz a jak się obrażą to będziesz miała spokój. Mężowi może być głupio się odezwać bo to jego rodzina ale powinien stanąć po Twojej stronie. Niech się sam zajmuje gościem i po niej sprząta to może wyjdzie mu bokiem ;).
Bardzo się cieszę że wyzdrowialas a strupami się nie przejmuj bo zejdą :*

Eh zdrówka to ja z chęcią, umieram. Tak mi pulsuje głowa a nie mogę ibuprom Sprint wziąć bo on nie na paracetamolu. A tylko on mi pomaga. Może jakoś żadne ale nos na Max zapchany. Jutro moja mama ma wolne więc idę do niej i mnie trochę odciazy. Dzisiaj padam.
Emol Ty masz zatoki chore. A krople. Jest seria dla kobiet w ciąży i matek karmiących *spam* i mi pomogło. Albo inchalacje z soli.

Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app

Emol nie martw się z tym przekręcaniem. Moja Klauduś od początku października przekręca się ale inaczej niż wszystkie dzieci bo z pleców na brzuch. Teraz doszło do tego że jak się już przekręci to macha rączkami jakby pływała ale spowrotem na plecy nie wróci. Tylko stęka jak już za długo tak leży.

Sent from my SM-G530FZ using Forum BabyBoom mobile app

Kasieks dopiero nadrobilam co nieco, my oczywiscie jak co miesiac -szpital bylam od poniedzialku do czwartku, bo widzialam ze znow cos jakos nie tak, powiedzieli ze zapalenie pluc :/ a my nawet od poprzedniego razu nie zdazylysmy na podworko wyjsc, wiec trafilysmy do szpitala i tam powiedzieli ze to lekkie zapalenie i nie dadza antybiotyku ze to refluks, i tak cos dali dozylnie na refluks a poza tym tylko zageszczac mleko i podawac syrop ten gastrus baby, ze to od tego tak choruje, boshee ja wymiekam z tymi szpitalami, jeszcze wkuc sie nie umialy i cala pokuta moja Kruszyna, dodatkowo stwierdzili ze zbyt dlugo glowy nie trzyma i do neurologa i na rehabilitacje mamy chodzic pizdziec plus nosimy szelki przeciez , ja chyba padne jeszcze troche a mojego nie ma bo wyjechal,a poza tym lezelismy z dziecmi ktore byly leczone na mykoplazme toz to kropelkowo sie przenosi no i ciekawe czy nie zalapalysmy... jedna dziewczyna przyszla z zapaleniem to polozyli z krztuscem a wychodzac dostala w pakiecie rotawirus i, wróciła znow no mozna pasc na pysk

Foxy bardzo sie cieszymy ze w koncu sie unormowalo u Ciebie i lepiej z tym swedzeniem, ale z tym podrzuceniem wam tej dziewczyny to przegiecie i nie umiem ogarnac jak 25-letnia dziewczyna moze siedziec w domu i nie pracowac

reklama
Do góry