reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Foxy Tak jak kasieks mowi wszystko sie pozrasta z czasem i sie nie stresuj i nie martw bo za duzo ostatnio tego na glowie masz
Veronika tak jak opisujesz to napewno beda piekne, a i nie wiedzialam ze nosza tam zareczynowe ogolem nie slyszalam o czyms takim , ale tak to fajnie , ogolem to czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia w grudniu :cool2:

Ojj dziewczyny ale dzis dzien, Moj mial przywiesc swoja mame do nas zeby pobyla z wnuczka, to pomyslelismy ze wyskoczymy do sklepu plus i tak zalegly prezent dla mojej mamy uridzinowy bylo trzeba kupic, chcialam napomknac ze rzadko a w sumie prawie wcale nie bywali u nas rodzice jak Mala sie urodzila bo to szpital to ja jestem troche zosia samosia i nie prosilam nikogo o nic, tak wiec przywiozl swoja mame i ona mowi ze zostanie, wiec pojechalismy,zdazylam kupic szampon sobie i dzwoni i mowi ze nie moze jej uspokoic, przyjechalismy Mala czerwona babcia tez , moja Mala brzucho boli jak robi kupe po tum nutramigenie jak wypada ze jest tylko jedna na dzien i wtedy trzeba masowac masowac masowac, no i one obydwie zaplakane ja to czulam sie jak wyrodna matka poprostu:hmm::no2: wiem ze babcia chciala dobrze i wvogole i strasznie sie przrjela a to nie jej wina przeciez

reklama
Do góry