reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emilka potrzebowała flet do szkoły i też ciągle ćwiczy w domu:baffled:.
Skończyli dziś wymianę piecy.wczoraj byłam z małym u teściowej bo kuli w szybie wentylacyjnym.dzis było spokojniej ale syf totalny.łazienka pełna gruzu i wszystko w pyle. Podłogi mylam kilka razy.mąż musi jeszcze jutro podgipsowac dziury i trzeba będzie pomalować ale najgorsze za nami.jestem wykończona bo na dodatek mały w nocy wymyślił sobie zabawę.obracał się na brzuszek i się kręcił. Spałam może z 4 godziny bo o 6 trzeba było wstać.
Jutro mamy szczepienie.plecy mi wysiadaja od noszenia małego który taki mały nie jest;)

reklama
Haha to macie wesoło z tymi fletami [emoji23][emoji23][emoji1419][emoji173]️. Kasieks biedna :( remonty są najgorsze a przy dzieciach to wgl tragedia, bo czas który masz „wolny” to zapierniczasz żeby wszystko jakoś wyglądało , wiem po sobie bo zamiast w wolnej chwili sobie odpocząć to ja Kuzwa sprzątam albo prasuje :O . I z tym noszeniem wspolczuje wiem co to znaczy [emoji33] była u nas hv wczoraj i mały wazy 7.800 aaaaaaaaaaaa chustawka już nie wyrabia przy nim[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol to super [emoji7]. Ja niedawno skończyłam usypiać małego ,nie wiem co mu się stało :( płakał tak po cichu i jęczał jakby coś go bolało, nawet nie wrzeszczał czy marudził tylko tak sobie po cichu ,pierwszy raz takie coś widziałam ...gorączki nie ma ,zobaczymy co jutro będzie .

Oj, :( mam nadzieję ze go nie bolało. Mi kiedyś tak Artur robił ale w dzień, a go brzuch bolał bo kupki nie umiał zrobić. Częściej jest marudny niż placzliwy, prawdziwy chłop. Ja nie mam problemów aby Artura uspac, sam zasypia od razu włożony do łóżeczka o 21.15

No właśnie mój tez sam zasypia i szybko tylko dziś jakoś tak dziwnie :(
Wczoraj poszedł spać o 6 wieczorem i wstał o 6 rano :p
1510697843-a2b4069d7d14ea59-aaaaaa.jpeg

Foxy jaki slodziak :-D cudny chlopak
Emol zazdroszcze tez bym sie przeszla gdziekolwiek zeby swoje cialo ogarnac kurde:cool2:
Kasieks to fakt remonty syrasznie ciezkie sa :/ a przy malym dziecku to juz w ogole
Veronika to bedziezz miala bardzo muzycznie :cool2: a moze wyrosnie Ci artystka

Cześć dziewczyny dawno pisałam. Chciałam nadrobiç Wasze posty ale tego jest tak dużo że nie dam rady.

U nas ok. Po tym pogrzebie naszej koleżanki byliśmy totalnie rozbici tym bardziej że następnego dnia był chrzest Klaudusi.
Nie dawałam sobie rady z wagą dlatego razem z mamą byłyśmy u dietetyka. I tak ja mam dietę dopasowaną do siebie. Jak na razie spada 1kg na tydzień. Niestety nie mam czasu na ćwiczenia. Oddzielnie gotuję dla siebie , oddzielnie dla J. .
Cały dzień mam tak wypełniony że zasypiam ok. 21. Klaudia złote dziecko jest grzeczna cudowna i śpi do 6 rano. Budzi się jakby zegarek miała.
1510733221-22ceafe58422db7f-aaaaaa.jpeg

Zaczęłam jej stopniowo zmieniać mleko na takie z laktozą i jak się okazuje najbardziej smakuje jej Humana. Kleików nie chce tych smakowych ale kaszę manną od 4 miesiąca z bobo..vity to wsuwa. Deserki też zajada wszystko ładnie łyżeczką.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie mój tez sam zasypia i szybko tylko dziś jakoś tak dziwnie :(
Wczoraj poszedł spać o 6 wieczorem i wstał o 6 rano [emoji14]
1510697843-a2b4069d7d14ea59-aaaaaa.jpeg

Alex jest boski [emoji4]

Moja ma teraz drzemkę to czas kiedy mogę coś dłubnąć w domu.
Postaram się częściej zaglądać. Miłego dnia [emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie miałam jak wcześniej pisać. Okropnie dużo sprzątania a przy małym to tak po trochu i powoli idzie. Obiad,pranie -wszystko zabiera czas.jeszcze córka miała sporo zadania.Teraz przepisuje wypracowanie. chyba się popieprzyło niektórym nauczycielom w głowach.
Foxy Alex cudny:).goni Dominika.mały waży 8,180 i zwolnił trochę z przybieraniem na wadze.zjada za mało ale nie chce w niego wciskać na siłę.
Kawoszka fajnie że się odezwalas. Klaudia śliczna i jaka juz duża dziewczynka:)

Do góry