reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

A i najlepsza moja teściowa dziś ... „ czemu Ty się nie ruszasz tylko leżysz? I nie bierz tych leków na swędzenie bo masz się małym opiekować a nie być otumaniona , za moich czasów tego nie było ,kobieta ma być gospodarna i poświęcać się domowi „ jeblam i nie wstanę ..wyśmiałam ja prosto w ryj

Z tego co pamiętam to wcześniej pisałaś że to teśc się zajmował domem a ona pracowała to teraz niech Cię nie poucza.nie daj się tej głupiej babie. Pati to ze średniowieczem trafione idealnie :D
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jakoś dziwnie mi się napisało. Trzeba rozwinąć żeby przeczytać. Ja bym powiedziała że lekarz decyduje co mam zażywać i nie życzę sobie głupich i bezsensownych komentarzy.mąż powinien stanąć po Twojej stronie. Może wtedy zamknelaby buzię. Jeśli nikt jej nic nie mówi to ma ciche przyzwolenie na takie teksty.poza tym są skrajnie niegrzeczne i nie na miejscu pomijając ich głupotę.

Ja nie narzekam :) zostawi czasami talerz po sobie czy kubek i jak mu powiem to sprzątnie a czasami za jakiś czas sam z siebie! Jak gotuje to zaraz kuchnie na błysk mi wysprząta. Jak nie mieliśmy zmywarki to mył naczynia też. Teraz zmywarkę zapakuje i wypakuje bez proszenia się. Jak mu się zapytam czy odkurzy to też problemu nie ma. Z małym zostaje sam z siebie. Jak czasami jestem bardzo zdenerwowana to bierze całą trójcę i jedzie gdzieś z nimi na parę godzin. Ogólnie o co go poproszę wszystko zrobi :) Jak ja mam do zrobienia coś w domu np wieczorem śniadanie dzieciom do szkoły to w tym czasie da małemu butlę czy poprostu zajmie sie nim. Dziewczyny dzisiaj byliśmy u jubilera. Obrączki będziemy mieli robione. O matko jak nam cenę powiedziała to myślałam, że spadnę tam z tej sofy :/ Młodemu gorączka przeszła, wariował dziś nie samowicie. Leon coś 3 dzień strasznie marudzi płacze. Na ręcach nie dobrze, leżeć nie dobrze z zasypianiem problemy:/ może po szczepieniu. Dziś robiliśmy zaproszenia i porozwoziliśmy a resztę trzeba wysłać :) idę pod prysznic i do wyrka ;) ciężki dzień dziś był

Veronika no to niezle to musiala byc ladna cena;) a u mnie Mala dzis tez caly dzien marudna i ze spaniem na bakier i z jedzeniem jakas taka nie w sosie, a teraz je i takie baki puszcz a najlepszy ten wzrok pod tytulem co to bylo??

Haha Pati no tą sume co nam powiedziała razy 4 jak na złotówki to się zastanawiałam czy w Pl by nie wyszło taniej. Za te obrączki tu w Polsce wesele by się małe zrobiło a B. jeszcze jebnął tekstem, że jakby był milionerem to by wybrał wariant pierwszy. Dodam, że tamten był 2 razy droższy. Jeszcze mnie nie poje.... żeby tak przesadnie jak niemcy płacić za obrączki, już mi wystraczy to, że są kombinowane robione jak my chcieliśmy a nie poprostu na gotowe kupione. Za takie to zapłaciłby 200e i to tanio by było ;) tyle płaciłam w Pl ;)

Veronika pochwal się jak już będziesz miała gotowe :) . Pati haha mój tez jak pierdzi to patrzy takimi oczami haha

A ja odkleiłam swoje plastry i Kuzwa tak brzydko poszyte :/ jedna się rozłazi
Teraz wygladam jak morświn z Wietnamu hahhahaha

reklama
No mówiła, że przed Bożym Narodzeniem się wyrobi a ślub 29.12 ;) Powiem wam tak, że u nich jest trochę inna tradycja i zaręczynowe ma się też obrączki (jak my) i nosiliśmy na lewej ręce obaj. One były z białego złota a teraz chcemy żółte złoto i dwa paski matowe i 3 świecące. Gratis grawer do tego. No ale za tą cenę to chyba się należy w gratisie ,:D Zdecydowaliśmy, że nie będziemy drugi raz kupować a te był leżały, więc z tych zrobi się takie jakie chcemy już do końca nosić ;)

Do góry