reklama
kasieks
Fanka BB :)
To apropo urodzin znanych ludzi gdyby się Wam nudziło .można wybrać miesiąc i dzień urodzenia
Link do: Znane urodziny
Link do: Znane urodziny
kasieks
Nie martw się. Wszystko się zrosnie. Rozglądnij się tylko za jakimś dobrym kremem na blizny i będzie okA ja odkleiłam swoje plastry i Kuzwa tak brzydko poszyte :/ jedna się rozłazi
Teraz wygladam jak morświn z Wietnamu hahhahaha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Foxy Tak jak kasieks mowi wszystko sie pozrasta z czasem i sie nie stresuj i nie martw bo za duzo ostatnio tego na glowie masz
Veronika tak jak opisujesz to napewno beda piekne, a i nie wiedzialam ze nosza tam zareczynowe ogolem nie slyszalam o czyms takim , ale tak to fajnie , ogolem to czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia w grudniu
Veronika tak jak opisujesz to napewno beda piekne, a i nie wiedzialam ze nosza tam zareczynowe ogolem nie slyszalam o czyms takim , ale tak to fajnie , ogolem to czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia w grudniu
Veronika_k
Pati no ja też byłam na początku w szoku ale pomysł mi się spodobał
Ojj dziewczyny ale dzis dzien, Moj mial przywiesc swoja mame do nas zeby pobyla z wnuczka, to pomyslelismy ze wyskoczymy do sklepu plus i tak zalegly prezent dla mojej mamy uridzinowy bylo trzeba kupic, chcialam napomknac ze rzadko a w sumie prawie wcale nie bywali u nas rodzice jak Mala sie urodzila bo to szpital to ja jestem troche zosia samosia i nie prosilam nikogo o nic, tak wiec przywiozl swoja mame i ona mowi ze zostanie, wiec pojechalismy,zdazylam kupic szampon sobie i dzwoni i mowi ze nie moze jej uspokoic, przyjechalismy Mala czerwona babcia tez , moja Mala brzucho boli jak robi kupe po tum nutramigenie jak wypada ze jest tylko jedna na dzien i wtedy trzeba masowac masowac masowac, no i one obydwie zaplakane ja to czulam sie jak wyrodna matka poprostu wiem ze babcia chciala dobrze i wvogole i strasznie sie przrjela a to nie jej wina przeciez
reklama
Podziel się: